Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1012 / 376 / 0
http://hyperreal/PolacyHolandiaa

Kto tu siedzi z Was, że sobie grupa pozwala mieć nasze forum w nazwie?
  • 0 / 1 / 0
Witam pisze z zapytaniem o pomoc w holandii okolice hagi

przeniesiono - łysy
  • 1 / / 0
Ja już nie daję rady bez opio. Czy ktoś może pomóc w Nord Brabant?
  • 61 / 5 / 0
W nl w aptkach można kupić nootropy, które w polsce na receptę?
  • 3024 / 832 / 5
Wątpię. Dużo jest za to ciągle legalnych, a piracetam z czeskich aptek można zamawiać.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 4144 / 678 / 2117
@hedowiec tak, ale tylko niektóre. Nie wiem czy prawo się tam nie zmieniło więc nie będę zgadywał. Mam kumpla, który mieszka w okolicach Hagi. Zapytam i wyedytuję post. Chyba, że chodzi Ci o jakieś konkretne, to możesz mi napisać nazwy - podeślę.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 4 / / 0
Mieszkam w Weesp ale mogę podjechać do Amsterdamu. Ktoś się orientuje jak się szuka na tym telegramie?
Chodzi o jakieś opio najlepiej apteczne.
  • 1 / / 0
Moim zdaniem sytuacja legislacyjna w Holandii i Czechach może być myląca, zwłaszcza jeśli chodzi o legalność takich substancji. Rzeczywiście, jest on nadal dostępny w niektórych krajach, ale przepisy się zmieniają i wiele zależy od konkretnego regionu. Myślę, że warto sprawdzić lokalne źródła, aby upewnić się, że informacje są aktualne. Gdy tylko pojawią się nowe informacje, zawsze można je dodać do dyskusji.
  • 2 / / 0
W tym tygodniu jade do Holki na dluzszy okres czasu do Velno, jestescie w stanie powiedziec jak tam wyglada sytuacja z opiatami?
  • 3024 / 832 / 5
Z jednej strony patrzą z góry na opiowraków, z drugiej dosyć łatwo można tutaj po pochytać wszystko.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.

Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka

Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.