https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
No ale może jednak, moi kochani, ktoś podzieli się wiedzą praktyczną w kwestii, jedzenia tjokodeiny na sertralinie? Działa czy chujoza jak na paroxetynie?
Enzymów zdaję się nie zatyka sertra równie mocno, jak parox ¯\_(ツ)_/¯
Pamięam, że kiedyś pisałeś, że po kreatynie dragi słabiej/inaczej działają.
O co dokładnie chodziło?
Pamiętam, że kiedyś podczas brania kreatyny, kodeina działała na mnie słabiej.
Teraz znowu od jakiegoś czasu spożywam kreatynę i znowu mam wrażenie, jakby kodeina działała słabiej, dawała tylko sedację zamiast euforii.
To nie jest kwestia tolerki ani dawki, częstotliwość: 1-2x w miesiącu, 240mg grzeje cały czas bardzo dobrze, nie licząc połączenia z kreatyną.
Może temat, który poruszam jest po prostu głupi i to nie ma żadnego związku, ale takie są moje odczucia.
19 września 2024TakiSobieJa pisze: gripex godzine wczesniej, albo theraflu, 30min przed
Normalnie to ja bym zaczynał dla osoby która w ogóle nie bierze opiatów czy opioidów od dawki 100mg, zazwyczaj 300mg jeśli chodzi o kodeinę.
11 września 2024gloow pisze: Zapytam z czystej ciekawości. W jaki sposób antidol rozwala wątrobę przy założeniu starannie i prawidłowo wykonanej ekstrakcji? Chodzi może o jej niedoskonałość?
Ale już takie 4 opakowania zrobione na szybko to może być z 5g parasyfu. Jak to będziemy powtarzać parę razy w tygodniu to na pewno na zdrowie nie wyjdzie.
I tak lepsza opcja niż żreć sulfosyf, ale jak portfel pozwoli, to najlepiej machnąć Nurofen Plus i mieć czystą kodeinę. Ibuprofen się nie rozpuszcza w wodzie, więc nawet przedszkolakowi uda się oddzielić jebany pył od ambrozji za pomocą sandwicha małego czy dużego.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Kannabinoidy wykazują „obiecujący potencjał jako środki przeciwnowotworowe” – wskazują nowe badania
Niedawno opublikowane badania w Discover Oncology rzuciły nowe światło na możliwości terapeutyczne kannabinoidów takich jak THC, CBD i CBG. Naukowcy wykazali, że związki te mogą hamować wzrost guzów oraz zapobiegać rozprzestrzenianiu się raka, co czyni je obiecującymi środkami przeciwnowotworowymi. Chociaż wyniki te są niezwykle obiecujące, badacze podkreślają, że wciąż istnieje wiele do zrozumienia, jeśli chodzi o mechanizmy działania kannabinoidów oraz optymalne dawkowanie tych substancji.
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe
Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!
Legalna marihuana w Hiszpanii: Pacjenci zaniepokojeni nowymi przepisami
Pacjenci w Hiszpanii obawiają się zmian w prawie dotyczącym medycznej marihuany. Jakie konsekwencje przyniosą nowe przepisy? Przeczytaj więcej.