Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
01 września 2024Lotnik69 pisze: @zupelnienikt no właśnie biore 600
@tosieniedzieje rucham 2 godziny i nie dosc ze ona dochodzi 5 razy i ma juz dosc to i ja jestem zmeczony od tych ruchow a oral mnie wogole nie podnieca
@WujekMorda A jak byś się odniósł do tych problemów w kontekście redukcji/odstawki pregaby? Utrzymywały się u Ciebie, czy jak to wyglądało?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
A Tym pokurwom co walą dla draki po 4/5k to kutasy chyba poodpadaja hahaha. Zajebisty efekt uboczny nie ma co...
Ale to jedyny lek jaki przyjmujesz? Nie bierzesz SSRI przypadkiem do tego?
01 września 2024WujekMorda pisze:Drogi kolego zasmucę Cię. Po pregabalinie na początku nie dojdziesz, z czasem Ci przestanie stawać, az stracisz wgl ochote na seks -potwierdzone info pare osob tak mialo. Malo tego jakies kurwa najnowsze badania nad tym scierwem wykazują ze pregbabalina moze , ale nie musi! prowadzic do stałego impotenctwa brana latami w dużych dawkach . Także SMACZNEGO !!!01 września 2024Lotnik69 pisze: @zupelnienikt no właśnie biore 600
@tosieniedzieje rucham 2 godziny i nie dosc ze ona dochodzi 5 razy i ma juz dosc to i ja jestem zmeczony od tych ruchow a oral mnie wogole nie podnieca
03 września 2024zupelnienikt pisze: @Lotnik69
Ale to jedyny lek jaki przyjmujesz? Nie bierzesz SSRI przypadkiem do tego?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.