Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
PS. jeśli sam produkt wyszedł za bardzo oleisty i nie schnął to za krótko podgrzany vzy za mało wody?
Zamienić małą ilość koksu w Krak ? Z twojej odpowiedzi wywnioskowałam
Że trzeba dorzucić sody i kilka kropel wody, ale co dalej ta mieszankę przypalić czy nie będzie to za rzadkie? Będę robić to pierwszy raz
18 czerwca 2024AlastorRadioDemon pisze: Siema sorry że wskrzeszam ale mam pytanie ciekawe. Sam przygotowuje krakena na wodzie i sodzie ale od jednego ziomka zasłyszałem że najlepszy wychodzi na spirolu. To prawda? Bo nie wiem czy próbować czegoś takiego, a robienie tego na amoniaku mi nie siedzi. Dziwnie to brzmi w tym temacie ale uważam to za zbyt nie zdrowe/ nie bezpieczne. Z góry dzięki.
Z tego co wiem, tylko soda albo amoniak (tj. roztwór).
Nie wiem czy polecam kombinacje.
Pozdrawiam serdecznie
14 maja 2006wsburroughs pisze: ja robilem crack tez s soda, i tak sie zawsze robi. a jesli chodzi o IV to musisz rozpuscic to w occie, tylko nie wiem ilu %wym
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Holandia zaostrza kary za narkotyki: Wyższe wyroki dla przemytników
Holandia, jeden z najbardziej liberalnych krajów Europy w kwestii narkotyków, podjęła zdecydowane kroki przeciwko przestępczości narkotykowej. Wprowadzenie nowych, wyższych kar więzienia dla przemytników, handlarzy oraz osób posiadających duże ilości twardych narkotyków ma sprawić, że kraj ten stanie się mniej atrakcyjny dla międzynarodowych grup przestępczych. Zmiany te mają również na celu zapewnienie większego bezpieczeństwa obywatelom Holandii.
E.coli i ołów znalezione w ulicznej marihuanie sprzedawanej Brytyjczykom
Stwierdzono, że marihuana uliczna w Wielkiej Brytanii zawiera niebezpieczne ilości pleśni, drożdży, ołowiu, E. coli i salmonelli.
Prezes znanej korporacji przyłapany na kupnie narkotyków
Stefan Kaufmann, prezes firmy Olympus, czołowego japońskiego producenta sprzętu optycznego, zrezygnował ze stanowiska – przekazano w oświadczeniu. Agencja AFP podaje, że niemiecki menedżer został oskarżony o kupno narkotyków.