4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1861 / 411 / 4
13 sierpnia 2024Stteetart pisze:
12 sierpnia 2024DuchPL pisze:
no, nie mija... zwł jak przed Tobą ustawią towar który możesz dotknąć, smyrnąć i poczuć...
powiedz wtedy nie...
...wychodzę
E tam. Nie raz nie dwa się zdarzało, że znajomi walili ketony. Ja już napisałem co mi pomogło. I tego się trzymam. Pierwotnie namawiali - chodź na małego węża. Nie, dzięki. A zwłaszcza jesr git jak dzwonię w poniedziałek i oni dopiero do siebie dochodzą a ja już w niedzielę miałem trening i kino, w poniedziałek pracę a we wtorek mam znów siłkę 😉
Kwestia priorytetów.
mi właśnie siłownia pomogła w wyjściu z mefa, siła, energia, przyrosty no i wyglądałem w końcu jak człowiek
widzę, że nie tylko ja poszedłem ta drogą, gratki.
DXM
  • 3 / 1 / 0
A zmieniłeś otoczenie? Jak trzymasz się ziomków co biorą, ciężko jest być zawsze na nie, kiedy wydarzy się jakaś okazja.
  • 1861 / 411 / 4
dla przykładu ja zmieniłem, bo pójście na imprezę gdzie był towar zawsze kończyło się smyrnięciem czegoś
zmiana życia, otoczenia, zainteresowań wszystko pomaga jeśli buduje i dzięki temu idziesz do przodu a nie się cofasz. Wiadomo jeden ma rodzinę, dziewczynę dzieci, inny jest totalnym alienem gdzieś na wsi jeszcze inny żyje w patologicznej dzielnicy danego miasta... pytanie jak bardzo chcesz z tym skończyć aby postanowić sobie nie krzywdzić samego siebie. Tak czy siak trzeba działać już | teraz nie od jutra czy za tydzień... w narkotykach takie odwlekanie sprawiło, że rzucałem tego mefa 7 lat, aż w końcu ubrałem życie w priorytety i poszedłem dalej czego serdecznie życzę każdemu, do którego właśnie leci paka od ulubionego vendora. pozdro.
DXM
  • 11 / / 0
Brałam ostatnio pierwszy raz mefedron i ecmc. Próbowałam różnych dawek donosowo i oralnie. W sumie miałam 5g. Nie zadziałało na mnie. Zero odczucia fazy jakiejkolwiek. Ktoś może wie o co tu chodzi?

Przeniesiono do wątku ogólnego - /Merx
  • 4894 / 853 / 0
@Juliszka bierzesz może jakieś leki? To może być przyczyną. A jeśli nie to prawdopodobnie dostalas wałka i jakiś "tynk" a nie b-ketony.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 1 / 0
Witam, czemu tolerancję mi tak szybko wypierdala? Wystarczy jedna noc dobrego mefka (dawkowanie co godzinę) i 6 rano a ja ledwo co czuje, chyba że takiego potężnego posypie. Taka tolerancja jest normalna?
  • 240 / 81 / 0
Tolerancja rośnie, a apetyt rośnie w miarę jedzenia :P
Jak wpierdalasz już od jakiegoś czasu to, to jest normalne. Przecież nie będzie Cię cały czas klepać tak samo.
  • 4166 / 683 / 2117
@GalMefedronim rośnie wykładniczo, ogólnie może rozwijać się w różnym tempie w zależności od indywidualnych cech użytkownika: stanu zdrowia psychicznego, lub np. metabolizmu.

Pisząc wykładniczo — mam na myśli, że z każdym razem, kiedy zwiększasz dawkę, tolerkę wzbijasz 1≥.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 6 / 1 / 0
Tyle to ja wiem. Chodzi mi bardziej o to, że czytam jak niektórzy lecą 2-3 nocki i walą dalej wszystko git, a mi wystarczy jedna noc i już ledwo co czuje.
  • 77 / 10 / 0
Bo drugiego dnia na mewie to juz trzeba laczyc szczury z bombkami xD
:pacman: :liść:

Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
ODPOWIEDZ
Newsy
Handlował narkotykami na bazarze. Diler działał pod przykrywką stoiska z akcesoriami do telefonów

Policjanci z Wydziału Operacyjno-Rozpoznawczego Komendy Rejonowej Policji Warszawa VI zorganizowali akcję, podczas której zabezpieczyli znaczną ilość środków odurzających. Przejęli heroinę, mefedron, kokainę, tabletki clonazepamu oraz egzysty. Łącznie mundurowi zabezpieczyli blisko 119,84 gramów zabronionych prawem środków odurzających. Policjanci zatrzymali również 60-latka, do którego należały narkotyki.

Największa na świecie firma tytoniowa po cichu wchodzi na rynek marihuany

Philip Morris International (PMI), znany gigant tytoniowy, konsekwentnie rozszerza swoje działania poza tradycyjny rynek tytoniowy. Ostatnie kroki firmy wskazują na rosnące zaangażowanie w medyczną marihuanę. Dzięki współpracy z kanadyjską firmą Avicanna, specjalizującą się w terapii kannabinoidowej, PMI rozwija swoją strategię dywersyfikacji. Ale dlaczego największa firma tytoniowa świata inwestuje w medyczną marihuanę? Co odróżnia ją od konkurencji i jakie są jej długoterminowe plany? Sprawdźmy.

Szczury plądrują policyjne magazyny z zarekwirowaną marihuaną i innymi substancjami

Policyjne magazyny dowodowe w Houston w Teksasie stały się miejscem niecodziennego problemu. Jak donosi lokalna prasa, szczury „uzależnione od marihuany” niszczą zapasy dowodów, konsumując przechowywane tam rośliny konopi.