4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 407 / 4
13 sierpnia 2024Stteetart pisze:
12 sierpnia 2024DuchPL pisze:
no, nie mija... zwł jak przed Tobą ustawią towar który możesz dotknąć, smyrnąć i poczuć...
powiedz wtedy nie...
...wychodzę
E tam. Nie raz nie dwa się zdarzało, że znajomi walili ketony. Ja już napisałem co mi pomogło. I tego się trzymam. Pierwotnie namawiali - chodź na małego węża. Nie, dzięki. A zwłaszcza jesr git jak dzwonię w poniedziałek i oni dopiero do siebie dochodzą a ja już w niedzielę miałem trening i kino, w poniedziałek pracę a we wtorek mam znów siłkę 😉
Kwestia priorytetów.
mi właśnie siłownia pomogła w wyjściu z mefa, siła, energia, przyrosty no i wyglądałem w końcu jak człowiek
widzę, że nie tylko ja poszedłem ta drogą, gratki.
DXM
  • 3 / 1 / 0
A zmieniłeś otoczenie? Jak trzymasz się ziomków co biorą, ciężko jest być zawsze na nie, kiedy wydarzy się jakaś okazja.
  • 1857 / 407 / 4
dla przykładu ja zmieniłem, bo pójście na imprezę gdzie był towar zawsze kończyło się smyrnięciem czegoś
zmiana życia, otoczenia, zainteresowań wszystko pomaga jeśli buduje i dzięki temu idziesz do przodu a nie się cofasz. Wiadomo jeden ma rodzinę, dziewczynę dzieci, inny jest totalnym alienem gdzieś na wsi jeszcze inny żyje w patologicznej dzielnicy danego miasta... pytanie jak bardzo chcesz z tym skończyć aby postanowić sobie nie krzywdzić samego siebie. Tak czy siak trzeba działać już | teraz nie od jutra czy za tydzień... w narkotykach takie odwlekanie sprawiło, że rzucałem tego mefa 7 lat, aż w końcu ubrałem życie w priorytety i poszedłem dalej czego serdecznie życzę każdemu, do którego właśnie leci paka od ulubionego vendora. pozdro.
DXM
  • 11 / / 0
Brałam ostatnio pierwszy raz mefedron i ecmc. Próbowałam różnych dawek donosowo i oralnie. W sumie miałam 5g. Nie zadziałało na mnie. Zero odczucia fazy jakiejkolwiek. Ktoś może wie o co tu chodzi?

Przeniesiono do wątku ogólnego - /Merx
  • 4895 / 853 / 0
@Juliszka bierzesz może jakieś leki? To może być przyczyną. A jeśli nie to prawdopodobnie dostalas wałka i jakiś "tynk" a nie b-ketony.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 1 / 0
Witam, czemu tolerancję mi tak szybko wypierdala? Wystarczy jedna noc dobrego mefka (dawkowanie co godzinę) i 6 rano a ja ledwo co czuje, chyba że takiego potężnego posypie. Taka tolerancja jest normalna?
  • 240 / 81 / 0
Tolerancja rośnie, a apetyt rośnie w miarę jedzenia :P
Jak wpierdalasz już od jakiegoś czasu to, to jest normalne. Przecież nie będzie Cię cały czas klepać tak samo.
  • 4162 / 682 / 2117
@GalMefedronim rośnie wykładniczo, ogólnie może rozwijać się w różnym tempie w zależności od indywidualnych cech użytkownika: stanu zdrowia psychicznego, lub np. metabolizmu.

Pisząc wykładniczo — mam na myśli, że z każdym razem, kiedy zwiększasz dawkę, tolerkę wzbijasz 1≥.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 6 / 1 / 0
Tyle to ja wiem. Chodzi mi bardziej o to, że czytam jak niektórzy lecą 2-3 nocki i walą dalej wszystko git, a mi wystarczy jedna noc i już ledwo co czuje.
  • 77 / 10 / 0
Bo drugiego dnia na mewie to juz trzeba laczyc szczury z bombkami xD
:pacman: :liść:

Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol

Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.

Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA

W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.

Z synem i córką produkowała mefedron

Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.