ODPOWIEDZ
  • 61 / 9 / 0
Skurcze Cie przypadkiem nie łapały?
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 240 / 79 / 0
Co tam ćpuny w tą czwartkową nockę? ;D
  • 61 / 9 / 0
Aaaa całkiem zacnie, koksiwo, wódeczka i coś tam przepalane. Rozmową zaczepiam kogo popadnie
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 22 / / 0
Badanie GGTP
Nieprzeczytany post autor: xwojax »
Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć czy przy drodze podania jakim jest wciąganie do nosowe enzymy badania GGTP również się podwyższają? alkohol wiadomo że tak ponieważ nie omija bebechów a jak wygląda wciąganie prochu?
przeniesiono - nv13
  • 17 / 5 / 0
No pewnie że wpływa na podwyższenie. Przecież to co wciągamy to nie są elektrolity, tylko trucizny, które muszą przejść przez wątrobę.

Wątroba odgrywa kluczową rolę w metabolizowaniu substancji chemicznych, a długotrwałe nadużywanie narkotyków – niezależnie od drogi podania – może prowadzić do jej uszkodzenia i zaburzenia funkcji, co często manifestuje się podwyższonym poziomem GGTP.
przeniesiono - nv13
  • 3 / / 0
Chłopaki co zrobić jeśli raz byłem u neurologa (prywatnie) chciałem zejść z pregabaliny (biorę 75-75-300) bo zaczeły się problemy z pamięcią i dostać coś innego, dał mi tiznor (który miał działać xd) i schodzę schodzę z pregaby ból mięśni wrócił ze nie dało się spać (bo to prawdopodobnie ból neuropatyczny) to mówię będę brał bo trzeba jakoś żyć. Przed chwilą wróciłem od neurologa (NFZ) z winikami rezonansu kręgosłupa odcinka szyjnego i ledzwiowego i również mówię mu że chce zejść z pregaby Lekarz kochany dał mi ticolis zebym nie miał dzieci i nowotwór i w zestawie i biofenac który działa głównie na kręgosłup bo mi wyszła dyskopatia więc pół biedy ale co z tym bólem mięśni co powiedzieć lekarzowi prywatnemu do którego mam zamiar iść żeby dał mi coś mocnego co na pewno działa na silny ból na ból mięśni myślałem o DHC albo ketaminie , jak przekonać lekarza nie chce mi się dłużej z tym bawić. :płacz:
  • 224 / 92 / 0
@GustawoMegafon, zapomnij o ketaminie i DHC. Nie da Ci tego neurolog.
Wiesz ilu ludzi ma dyskopatię i bóle neuropatyczne? Masa. Dostaniesz standardzik - Diclofenak, może baklofen, lub to co już masz, czyli tiokolchikozyd. No jeszcze duloksetynę czasami stosują.
Niestety ale szukaj innego sposobu na przyćpanie, bo tędy na bank nie pójdzie xD
  • 3 / / 0
@ladyinnaightmares to nawet nie chodzi o przycpanie ale o komfort życia w szkole nie da sie usiedzieć tak napierdala i czasami nawet lekko paraliżuje
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.