ODPOWIEDZ
  • 62 / 9 / 0
Skurcze Cie przypadkiem nie łapały?
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 248 / 84 / 0
Co tam ćpuny w tą czwartkową nockę? ;D
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 9 / 0
Aaaa całkiem zacnie, koksiwo, wódeczka i coś tam przepalane. Rozmową zaczepiam kogo popadnie
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 52 / 2 / 0
Badanie GGTP
Nieprzeczytany post autor: xwojax »
Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć czy przy drodze podania jakim jest wciąganie do nosowe enzymy badania GGTP również się podwyższają? alkohol wiadomo że tak ponieważ nie omija bebechów a jak wygląda wciąganie prochu?
przeniesiono - nv13
  • 17 / 7 / 0
No pewnie że wpływa na podwyższenie. Przecież to co wciągamy to nie są elektrolity, tylko trucizny, które muszą przejść przez wątrobę.

Wątroba odgrywa kluczową rolę w metabolizowaniu substancji chemicznych, a długotrwałe nadużywanie narkotyków – niezależnie od drogi podania – może prowadzić do jej uszkodzenia i zaburzenia funkcji, co często manifestuje się podwyższonym poziomem GGTP.
przeniesiono - nv13
  • 5 / / 0
Chłopaki co zrobić jeśli raz byłem u neurologa (prywatnie) chciałem zejść z pregabaliny (biorę 75-75-300) bo zaczeły się problemy z pamięcią i dostać coś innego, dał mi tiznor (który miał działać xd) i schodzę schodzę z pregaby ból mięśni wrócił ze nie dało się spać (bo to prawdopodobnie ból neuropatyczny) to mówię będę brał bo trzeba jakoś żyć. Przed chwilą wróciłem od neurologa (NFZ) z winikami rezonansu kręgosłupa odcinka szyjnego i ledzwiowego i również mówię mu że chce zejść z pregaby Lekarz kochany dał mi ticolis zebym nie miał dzieci i nowotwór i w zestawie i biofenac który działa głównie na kręgosłup bo mi wyszła dyskopatia więc pół biedy ale co z tym bólem mięśni co powiedzieć lekarzowi prywatnemu do którego mam zamiar iść żeby dał mi coś mocnego co na pewno działa na silny ból na ból mięśni myślałem o DHC albo ketaminie , jak przekonać lekarza nie chce mi się dłużej z tym bawić. :płacz:
  • 395 / 153 / 0
@GustawoMegafon, zapomnij o ketaminie i DHC. Nie da Ci tego neurolog.
Wiesz ilu ludzi ma dyskopatię i bóle neuropatyczne? Masa. Dostaniesz standardzik - Diclofenak, może baklofen, lub to co już masz, czyli tiokolchikozyd. No jeszcze duloksetynę czasami stosują.
Niestety ale szukaj innego sposobu na przyćpanie, bo tędy na bank nie pójdzie xD
  • 5 / / 0
@ladyinnaightmares to nawet nie chodzi o przycpanie ale o komfort życia w szkole nie da sie usiedzieć tak napierdala i czasami nawet lekko paraliżuje
  • 2637 / 37 / 0
Spróbuj Muchomora czerwonego.
Tylko go przygotuj najpierw.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 0 / / 0
Dzień dobry. Od kilku miesięcy bawię się z RC. Głównie pico i 3cmc. W lutym posmakowałem alphy-pvp. Najpierw kilka dni, potem poleciał maraton 10 dni, ale małe dawki sniff tj 10 mg czasem oral ok. 20mg. Tyle dobrze mnie robiło. 8/9 dostałem lekkiej psychozy więc przerwałem z dnia na dzień - wszystko spoko.

Tydzień temu w sobotę wleciało 4cmc, dosłownie małe kreski, wszystko było ok. Niedziela to samo. Poniedziałek cały dzień również ok.

W poniedziałek na wieczór dostałem dwie pixy clonazolamu 0.6mg. Wziąłem dwie na raz i po godzinie urwał mi się film.
We wtorek rano obudziłem się toalnie bez sił i przemęczony.

Trwa to do dzisiaj. Nie ważne ile śpię nie mam siły na nic. Czuję zawroty w głowie, mam dziwne widzenie. Cały czas jakby czuję serce albo coś w tamtych miejscach. Zrobię kilka kroków, tracę oddech. Próbowałem kilka RC, tzn nawet że dwa okruszki 3cmc/4cmc lub alfy to od razu zawroty w głowie nudności pikawa i skupienie żeby nie umrzeć xD.

Jakieś rady? To clonazolam mógł tak podziałać lub czy możliwe że wypłukałem się z witamin?

W czasie brania RC nie piłem elektrolitów ani tym podobnych.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.