Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 436 / 16 / 0
Standardowo widzę,ze robimy z ćpunów super fajnych ludzi,a wiem ze polymerase kręcił ludzi na hajs w ostatniej fazie kiedy już był mocno wjebany.
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 2853 / 1571 / 34
To prawda ale niech rzuci kamień ten co jest krystaliczny zawsze był i będzie oraz jest pozdrawiam
zanthoxylum acanthopodium orginalny z dziko rosnących roślin z północnej Sumatry z wysiewu nasion ale przez ptaki nie jakiegoś tam wypalania odrostów czy nasion preparowanych przez ludzi.
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
  • 4895 / 851 / 0
21 listopada 2023CieplaPoduszka pisze:
Mozna cpac bezpieczne rzeczy ale oni wola walic mocne opio i potem sie wykolejaja wraki . Jeszcze w calej karierze tu nie widzialem nikogo sztywnego od mj , sajko albo dyso .
Użytkownik @scr się przekręcił po o-pce pamiętam z tym że zmixowal to z mdphp.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 891 / 258 / 0
06 maja 2024ledzeppelin2 pisze:
Osoba która miała dużo tj zdrowie, porządna pracę w państwowce a uciekała w dragi by poczuć się lepiej . Tego żaden normals nie zrozumie . Ja też miałem wszystko, a jednak było mi czegoś brak . Jak i wielu.
Tak se tylko do tego kawałka nawiąże. Bo niektórzy to se myślą, że mając dobrą sytuację materialną nic więcej do szczęścia nie trzeba. A te wszystkie ćpuny to przecież cierpią niewyobrażalnie emocjonalnie każdego dnia i tego niejeden chłopek roztropek nie zrozumie, bo nie ma na tyle wyobraźni. Wkurwia mnie to.

Ćpanie to tylko usmierzenie bólu na chwilę, tak jak ktoś wcześniej napisał - samobójstwo na raty.

Niektórych to zabiera na drugą stronę i przykro się czyta te relacje o zgonach, mimo że nikogo tutaj z wymienionych nie znałem.

To jest ciężka choroba, a ludzie to tak potrafią pierdolic, że ten miał WSZYSTKO, a wolał ćpać. No sory, ale jakby na kogoś przenieść cierpienie niejednego ćpuna odczuwalne na codzień, to by się zesrał na rzadko.

Nie usprawiedliwiam tu ćpania, bo z tego trzeba jak najszybciej się ratować i wychodzić na prostą, no ale to jest mega ciężka sprawa czesto w swoich przyczynach od ćpuna niezależna. A że to ciągnie, to po prostu brak nadziei na lepsze jutro.
  • 2394 / 648 / 0
Coś mnie nagle wzięło na refleksję.... Otóż miałem kiedyś koleżankę która waliła opiaty, Chyba pierwsza osoba z forum z którą zacząłem gadać poza forum. Mam na myśli
@ w3ird
Kto z was pamięta tą dziewczynę ?? Była naprawdę w porządku choć trochę zagubiona. Opiaty zabiły ją w przedbiegach - Od tjoko dostała wrzodów żołądka, jeden z nich jej pękł i dziewczyna zmarła. Ot tak po prostu...

Strasznie mnie to ubodło ,rok czy dwa później od tego wydarzenia opiaty zabiorą również @ lol ' a ale ja nie onim teraz....

Kiedy w3ird się odmeldowała panicznie zacząłem się zastanawiać czy ja też nie mam wrzodów- byłem wtedy na etapie że jebałem po 5/6 paczek tjoko. Nie znałem jeszcze majki i oksy.
Przez to co się jej wydarzyło. spasowałem i poszedłem się zbadać... \
Okazało się że ja też mam pare wrzodów i jak nic z tym nie zrobie to skończę dokładnie tak samo jak ona.... Wtedy odpusciłem se koda na 2 czy 3 miesiące. Zaleczyłem to co się działo w żołądku. I ostatecznie zamiast to rzucić wróciłem do jebania opio ale tym razem wszedłem po całości, odpuściłem se kode z SULFOGWAKJAKOLEM który to był odpowiedzialny za moje wrzody, tak naprawde ta substancja zabiła tez w3ird a nie opiaty. I Oddałem się po całości morfinie. 300mg majki nie było tak inwazyjne jak tjoko , od tego momentu jechałem dalej z nałogiem ale byłem już z 2 levele wyżej.....

Chuj tam z moim nałogiem. Jaka jest konkluzja ??? Gdyby w3ird nie zeszła. Ja bym się nigdy w życiu nie zbadał pod kątem wrzodów. I zapewne po paru miesiącach od jej śmierci byście przeczytali że WujekMorda też nie żyje , z tego samego powodu....

Kurwa ciężko mi to wyrazić słowami i zbudować odpowiedni szyk tej całej opowieści. Ale w3ird w sposób nie zamierzony uratowała mi życie...
Mam wjebe czasami że żyje dalej dzięki temu że ona odeszła... w sumie po prostu wyciągnałem wnioski z tego co się jej przytrafiło i uratowałem swoją dupę... Innego wyjscia nie mialem...
@ w3ird mam nadzieję że jesteś szczęśliwa i sobie przemierzasz bezkresna pola Maków <3 <3 ; (
  • 4784 / 799 / 0
To jest wlasnie fajne w hajpie . Historie uzytkownikow to lepsze harm reduction.
Jakbys nie mial przykladu z zycia, a przeczytal tylko sucha regulke jakiegos naukowca bez poparcia, ewentualnie dowody anegdotyczne userow " wale kode z sulfo juz 5 lat zapijam piwkiem i nic mi nie jest " to moze bys dalej walil w mysl zasady .
Jestę testerem
A ona byla testerem z tragicznym finalem i fajnie ze chociaz w taki sposob moze pomoc jej smierc .
T
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4144 / 678 / 2117
@WujekMorda być może tak miało być. Uwierz mi, nie warto rozdrapywać ran, lecz cieszyć się życiem. Zostawmy smutki za sobą i delektujmy się drobnymi przyjemnościami, korzystając z chwili obecnej. Szkoda użytkowniczki, o której wspominasz – jak każdego, kto był zaangażowany w dragi, a skończył w temacie o zgonach.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 4784 / 799 / 0
Najlepsze, ze jej focisze z watku " wasze ryjce " jeszcze banglaja .
Ładna dziewczyna byla .
R.i.P
Tak jak teraz facebook przypomina ze ktos ma dzis urodziny a on jest in memorian .
Jak facebook przetrwa to za 50 lat bedzie to taki troche wspolczesny interaktywny cmentarz
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 5744 / 1173 / 43
Czasem jest tak, że ktoś umiera po to, aby ktoś inny mógł żyć.
Tragedia, straszna tragedia.
Też z nią pisałem, kojarzę dzieciaka.
A życie toczy się dalej, powoli, niczym gąsienice czołgu.
<*>
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2394 / 648 / 0
No tak jest ze 90% smierci dzieje się w wyniku jakiś błedów albo zaniedbań z kazdej z nich mozna wyciągnać wnioski żeby ich nie popełniać w swojej "gierce"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.

Archeolodzy: barbarzyńscy wojownicy sprzed 1800 lat przed walką zażywali środki pobudzające

Barbarzyńscy wojownicy przed walką mogli zażywać środki pobudzające za pomocą przytwierdzonej do pasa łyżeczki - wykazały badania naukowców z UMCS w Lublinie. Dowodzą oni, że w starożytnej Europie istniała prężna gałąź gospodarki odpowiedzialna za produkcję i dostarczanie takich specyfików.

Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.