Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
A tak serio to kurde czemu wiadomo o wpływie na hormony niewiem tylu substancji a o DXM nie ma informacji.
Ciekawi mnie też jak inne dysocjanty działają na hormony
I jak to jest z tym glutaminianem DXM go w końcu reguluje czy rozregulowywuje?
Pozdrawiam całą rodzine dyso odklejeńców
04 lipca 2024Patrykpatyk pisze: Jak DXM wpływa na poziom prolaktyny, testosteronu itp?
https://www.researchgate.net/publicatio ... awley_rats
Przy dawce ciut ponad 4mg/kg dziennie testosteron spadł czterokrotnie
ostatniej chwili a gdybym nie to umarł bym , mam strasznie silny lęk też jak się tak obudzę . Już nie mogę brać . Ogólnie lata młodości z dam były piękne i działał wspaniałe. To były czasy gdy cena była 3.50 zł za 30 tab. 15mg czyli 450 mg . Później się stało zło , ceny rosły a w opakowaniu zostało tylko 20 tabletek 15 mg . Straszna trauma że uznali osoby kupujące dexa za bogaczy których trzeba wydoić . Co chce wam powiedzieć odnośnie działania . Dobrze mieć alprazolam coś na atak paniki bo jak wjedzie mocno można spanikować . Ogólnie jest to moim zdaniem bardzo silna substancja i naprawdę daje mocną psychodeliczną fazę . Zjadłem w życiu pewnie z 10.000 paczek tak myślę . Więc rozumiecie że to naprawdę silny narkotyk . Polecam ale nie namawiam bo nie wolno mi :-) trzymajcie się astronauci .
08 lipca 2024Piroman2 pisze:Chemiczna kastracha w wersji light. Prolaktyna w góre. Z resztą...Sam poczytaj04 lipca 2024Patrykpatyk pisze: Jak DXM wpływa na poziom prolaktyny, testosteronu itp?
https://www.researchgate.net/publicatio ... awley_rats
Przy dawce ciut ponad 4mg/kg dziennie testosteron spadł czterokrotnie
Nikt nie je dawek +/ 250-300 mg codziennie przez tyle czasu. Podobny efekt zachodzi pewnie przy przewlekłym stresie, nadużywaniu alkoholu itp.
Nikt nie je dawek +/ 250-300 mg codziennie przez tyle czasu.
Po co komu testosteron jak można się tak pięknie upierdolić?
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.