27 czerwca 2024KapitanAizen pisze: Natomiast mam czasem trochę takiego pobudzenia, że nie wiem co zrobić z językiem.
Btw. Nigdy nie miałem szczękościsku po 2cb - może wymieszali to z Mką? Dziwna sprawa ale też i każdy org. może reagować inaczej.
27 czerwca 2024omertakwit pisze: @KapitanAizen kupiłem 0.5g prochu. Wydaje mi się że mogli tam dodać jakiegoś stymulanta żeby mi się zęby po tym zaciskały.
Może rzeczywiście tak na Ciebie działa.
Jednak działanie może być osłabione znacznie, trochę lub zadziała normalnie. To już raczej zależy od jednostki jak zadziała.
Osobiscie napiszę że jak byłem na wenli to wszystko co wtedy testowlem prócz mj było bardzo mocno osłabione. Psychodelików wtedy raczej nie jadłem więc wiedza jest teoretyczna.
W każdym bądź razie nie polecam, albo leczenie albo ćpanie jak to się mówi ale zrobisz jak uważasz. ZS Ci nie grozi ale warto się zastanowić np nad układem krążenia i innymi kwestiami zdrowotnymi. Dawka wenli mała w sumie nie wiem czy w tej dawce uderza w noradrenalinę ale jak brałem 150mg to było to odczuwalne. 2C-B nigdy mnie nie sprawiało kłopotów z kardio czy ciśnieniem ale to pochodna fenyloetyloaminy. Zachowaj ostrożność, jak już się zdecydujesz to robić na własną odpowiedzialność to zacznij od małych dawek.
Ibuprofen nie pomógł. Pomógł paracetamol, który zazwyczaj na mnie nie działa przy normalnych bólach
scalono - łysy
D4RKJOY tylko po 8 mg. Aż boję się pomyśleć, co by było gdybym wzięła więcej
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.