Chiałabym wiedzieć wasze sposoby na całkowite wyparcie emocji. Nie chcę słyszeć "idź do psychologa" ponieważ psychiatra mój leci w kulki pomimo tego że przed kierownicą łapię odcinkę na kilka sekund i mam różne pojebane flashbacki. Wypracie emocji. Krótko i zwięźle. Jak coś to sorry jeśli dałam w złą lekecję:p
14 czerwca 2024CieplaPoduszka pisze: @Sabotaz medytacja (zdrowo) dysocjanty (z umiarem)
Możesz za to przestać sie nimi przejmować. Usiądź i po prostu pozwól żeby płyneły. Tak do cna, choćby miały Cie zabić albo zmienić w Bulbazaura. Nie analizuj. Staniesz wtedy z boku i łatwiej dostrzeżesz przyczynę.
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Przyczepa pełna marihuany. Polska para próbowała dorobić do emerytury
4 mln zł – tyle były warte narkotyki, które ukryła w przyczepie kempingowej para emerytów. Przemytnicy przywieźli używki z Hiszpanii, a po drodze udawali, że zwiedzają europejskie miasta, żeby zmylić służby.
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?
Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.