- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
"Rutyna to rzecz zgubna "
"Rutyna to rzecz zgubna "
Jest taki lek, nazywa się "Bellapan".
"Preparat zawiera substancję zespół alkaloidów tropanowych"
Czyli jakiś ekstrakt z wilczej jagody. Czy to ma jakiś potencjał rekreacyjny? Mam ochotę sobie to ogarnąć.
scalono - WRB
Ktoś już pisał, że zażycie tianeptyny(która robi coś tam z dopaminą) gdy 3cmc schodzi, sprawia że faza ketonowa wraca. I ja sie z tym zgadzam, wraca, z takim opio pluszem, i brakiem zjazdu(przynajmniej na kilka godzin wyłącza zjazd) ja zażyłem 137.5 mg tianeptyny wtedy.
Odradzam próbowanie tego połączenia częściej niż raz na 3 miesiące, bo jednak no wyłączanie zjazdu na te kilka godzin, może prowadzić do rozwoju uzależnienia
21 sierpnia 2024izopropylofenidat pisze: Hej, nie będę zakładał osobnego tematu bo w tym przypadku chyba nie ma sensu.
Jest taki lek, nazywa się "Bellapan".
"Preparat zawiera substancję zespół alkaloidów tropanowych"
Czyli jakiś ekstrakt z wilczej jagody. Czy to ma jakiś potencjał rekreacyjny? Mam ochotę sobie to ogarnąć.
uzasadnisz? na takie opinie patrze z przymrużeniem oka bo o lekach antycholinergicznych tak się mówi a jak dla mnie to mają ogromny potencjał rekreacyjny
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.