ODPOWIEDZ
  • 3216 / 909 / 5
Właśnie (21:30) wrzuciłem 40mg. Rano około 10 też poszło 40mg, które spowodowało kosmiczną senność. Brak skutków ubocznych w tej dawce, dawka kumulatywna 70mg spowodowała typową u mnie "gorączkę opioidową" - osłabienie, nudności, uczucie strucia.
Dwie godziny od wrzuty (23:42) i jest ok, dużo lepiej niż w dzień tzn. brak tej senności, na którą paradoksalnei liczyłem.
Zmienię tryb, bo teraz jest siedząco-pisząco, a pójdę się położyć-pooglądać, co bliższe jest mojej osobie w dzień dzisiaj.
Dziwnie mi się też pisze, taki zamglony mózg mam i ciężko, wydaje się, sklecić poprawnie brzmiące zdanie, użyć właściwych słów.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 234 / 35 / 0
Jak jest z padaką po tej substancji?
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 216 / 12 / 0
Ktoś testował tą wspaniałą substancję w celu uśpienia po 1/2 dobach z Władkiem ? Wg psychonautwiki, miks ten nie należy do ostatniego w życiu, ale chętnie przeczytam o doświadczeniach waszych ,bądź waszych znajomych.
Pozdro ! :halu:
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 2067 / 249 / 0
@Ćbvn nie polecam opio do uśpienia po władku, nie nadają się zbytnio. To nie są środki nasenne. Jeśli nie masz tolerancji, sen po opio będzie gorszy, najpewniej przyjdzie z opóxnieniem, a w ogóle to po większych dawkach władka możesz opio wcale nie poczuć. W sensie najwyżej wygładzą spidowa fazę po władku, niepokój wyeliminują, ale zgrzania nie będzie.
  • 9 / / 0
Do tego co kolega wyżej napisał oddałbym, że sam tramadol (którego metabolitem jest cząsteczka z tematu wątku) oddziałuje na serotonine i noradrenalinę, co w kontekście krajowego władka też może być mocno problematyczne
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.