ODPOWIEDZ
  • 3219 / 910 / 5
Właśnie (21:30) wrzuciłem 40mg. Rano około 10 też poszło 40mg, które spowodowało kosmiczną senność. Brak skutków ubocznych w tej dawce, dawka kumulatywna 70mg spowodowała typową u mnie "gorączkę opioidową" - osłabienie, nudności, uczucie strucia.
Dwie godziny od wrzuty (23:42) i jest ok, dużo lepiej niż w dzień tzn. brak tej senności, na którą paradoksalnei liczyłem.
Zmienię tryb, bo teraz jest siedząco-pisząco, a pójdę się położyć-pooglądać, co bliższe jest mojej osobie w dzień dzisiaj.
Dziwnie mi się też pisze, taki zamglony mózg mam i ciężko, wydaje się, sklecić poprawnie brzmiące zdanie, użyć właściwych słów.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 242 / 35 / 0
Jak jest z padaką po tej substancji?
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 216 / 12 / 0
Ktoś testował tą wspaniałą substancję w celu uśpienia po 1/2 dobach z Władkiem ? Wg psychonautwiki, miks ten nie należy do ostatniego w życiu, ale chętnie przeczytam o doświadczeniach waszych ,bądź waszych znajomych.
Pozdro ! :halu:
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 2070 / 250 / 0
@Ćbvn nie polecam opio do uśpienia po władku, nie nadają się zbytnio. To nie są środki nasenne. Jeśli nie masz tolerancji, sen po opio będzie gorszy, najpewniej przyjdzie z opóxnieniem, a w ogóle to po większych dawkach władka możesz opio wcale nie poczuć. W sensie najwyżej wygładzą spidowa fazę po władku, niepokój wyeliminują, ale zgrzania nie będzie.
  • 9 / / 0
Do tego co kolega wyżej napisał oddałbym, że sam tramadol (którego metabolitem jest cząsteczka z tematu wątku) oddziałuje na serotonine i noradrenalinę, co w kontekście krajowego władka też może być mocno problematyczne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.