12 stycznia 2024MefystoHDR pisze: Przynajmniej dwa razy w tygodniu uciekam przed karetką
Ciężko wyczuć granicę jak się jara maczankę, łapie bucha i nagle mnie teleportuje, orientuje się, że jestem w innym miejscu i czasie. Czasem ktoś nade mną stoi i mnie budzi, czasem jestem sam, dzisiaj akurat obudziłem się na stojąco pod pomnikiem, ale musiałem gdzieś zaliczyć glebę po drodze bo morda boli i ucho przetarte. xD Nie wiem czy mogę podać tutaj nazwę odczynnika na którym jest maczanka, ale to mniej więcej to samo co stary Mocarz, Tajfun czy cząstka boga.
Lepiej nie zaczynać, niszczy życie
05 marca 2024Mefistofeles1945 pisze:Ja za to paliłem czeszącego grzebienia i nawet fajnie tehacował łeb.12 stycznia 2024MefystoHDR pisze: Przynajmniej dwa razy w tygodniu uciekam przed karetką
Ciężko wyczuć granicę jak się jara maczankę, łapie bucha i nagle mnie teleportuje, orientuje się, że jestem w innym miejscu i czasie. Czasem ktoś nade mną stoi i mnie budzi, czasem jestem sam, dzisiaj akurat obudziłem się na stojąco pod pomnikiem, ale musiałem gdzieś zaliczyć glebę po drodze bo morda boli i ucho przetarte. xD Nie wiem czy mogę podać tutaj nazwę odczynnika na którym jest maczanka, ale to mniej więcej to samo co stary Mocarz, Tajfun czy cząstka boga.
Lepiej nie zaczynać, niszczy życie
05 marca 2024london5 pisze: Ciekawe co to było za gówno.
CHLEJE I WALE klona PO 6-8MG DO TEGO OXY WYSZEDLEM Z PSYCHIATRYKA WALILI MI W DUPALA HALOPERIDOLA A NA WYPISKE RECKI NA OLANZAPINE 10MG W DUPIE TO MAM NACHLAM SIE 6 PIWAMI 10% faxe 0,5l i mi styka prochu 2 miesiace nie ruszam bo po ostatniej bandycko narkotykowej jedzie 5 dni bez snu walenia konia 2msc w psychiatryku siedzialem elo".
No to będę pierwsza. Sama się zgłosiłam do szpitala po 8 dniowym chlaniu. Jak załączyło się AZA myślałam, że zdechnę.
Pojechałam na sor w karetce, oczywiście ratownicy byli bardzo niemili, poprosiłam ich by mnie zawieźli do szpitala bo naprawdę bardzo źle się czuję i mam wrażenie, że zaraz przestanę oddychać a serce mi waliło jak dzwon.
W końcu przyjeli mnie na sorze, zrobili badania - lekarce nie podobał się mój wynik EKG. Podłączyła mnie do monitora. Przy każdym ruchu moje tętno włączało alarm, ale byłam taka zlękniona i przestraszona, odmówiłam przyjęcia aspiryny i propranololu - bałam się, że mi się jeszcze pogorszy. Wtedy pani doktor rzucała kurwami i zaczęła mnie bardzo źle traktować.
Podłączono mi kroplówkę, pomykam tam parę godzin i później mnie wygonili. AZA to nie żarty.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol
Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA
W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.