Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 357 / 0
@GermanskiOprawca karbamazepina usmierza głody narkotykowe ? Opio też usmierzy ?
  • 947 / 262 / 0
@sclero2014

No opio akurat nie brałem, to gwarancji nie daję.

Powiem tak:

- na zwale/głodzie na maczany była świetna,
- na ketony też pomaga, jak człowiek jest rozdrażniony danego dnia,
- ogólnie to tego nerwa niweluje, typowo narkomańskiego i idzie zwyczajnie wyluzować w procesie zdrowienia.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 194 / 0
Ciekawy lek, mnie relaksuje. Dostałem na drgawki ale widzę potencjał rekreacyjny. Na zwale powinien być dobry
  • 105 / 25 / 0
Dzisiaj wzielam drugi raz. Czuje sie po nim wyluzowana i biore go na sen... Dobrze sie po nim spi, uspokaja, tak wiec polecam, pozdrawiam
"Żyć tak, aby nie szkodzić sobie i innym."
  • 784 / 16 / 0
Jaka dawkę bierzesz?
  • 105 / 25 / 0
Bralam najnizsza :-)

pozdrawiam
"Żyć tak, aby nie szkodzić sobie i innym."
  • 106 / 13 / 0
Biorę to lek doraźnie, zwłaszcza do tramadolu jak juz mam drgawki bo biore około 1,5 grama w niedlugim czasie, na benzo mam bana, powiem tak dzisiaj mnie karbamazepina wyciszyła, drgawki znikły, poczułem spokój wewnątrz siebie, lek dobry jak człowiek jest za bardzo pobudzony by sie uspokoić.
  • 5 / 1 / 0
a do doraźnego stosowania lepiej nada się zwykła czy cr też może być? Dostałem od lekarza cr, więc pewnie zwykłej mi nie wydadzą. Jakaś duża różnica działania między nimi?
Ostatnio zmieniony 23 maja 2024 przez rysiu224, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 947 / 262 / 0
Ej kurwa odstawiłem to.

Lepiej mi leki działają - wenla na pewno.

Noopept to zredukowanie dawki prawie trzykrotnie i lepsze pobudzenie, pewność siebie.

Lepszy refleks - nic mi teraz nie spada, nie leci z rąk xD

Będę się obserwował dalej.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Czy karba hamuje działanie meth lub innych stymulantów?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młody mężczyzna skręcał skręta na ławce pod kamerą monitoringu miejskiego

Operator, który obserwował zachowanie młodego mężczyzny siedzącego na ławce w Parku Garnizonowym widział jak młodzieniec zażywa narkotyki.

Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.

Polska prezydencja rozpoczyna prace horyzontalnej grupy ds. Narkotyków w Radzie Unii Europejskiej

Polska objęła przewodnictwo w Horyzontalnej Grupie ds. Narkotyków (HDG) w ramach prezydencji w Radzie Unii Europejskiej na pierwsze półrocze 2025 roku. Przewodniczącym HDG został podinsp. Michał Aleksandrowicz z Centralnego Biura Śledczego Policji, a jego zastępcą dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Działania w ramach prezydencji to efekt wspólnej pracy Centralnego Biura Śledczego Policji oraz Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom.