Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 357 / 0
@GermanskiOprawca karbamazepina usmierza głody narkotykowe ? Opio też usmierzy ?
  • 947 / 262 / 0
@sclero2014

No opio akurat nie brałem, to gwarancji nie daję.

Powiem tak:

- na zwale/głodzie na maczany była świetna,
- na ketony też pomaga, jak człowiek jest rozdrażniony danego dnia,
- ogólnie to tego nerwa niweluje, typowo narkomańskiego i idzie zwyczajnie wyluzować w procesie zdrowienia.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 194 / 0
Ciekawy lek, mnie relaksuje. Dostałem na drgawki ale widzę potencjał rekreacyjny. Na zwale powinien być dobry
  • 105 / 25 / 0
Dzisiaj wzielam drugi raz. Czuje sie po nim wyluzowana i biore go na sen... Dobrze sie po nim spi, uspokaja, tak wiec polecam, pozdrawiam
"Żyć tak, aby nie szkodzić sobie i innym."
  • 784 / 16 / 0
Jaka dawkę bierzesz?
  • 105 / 25 / 0
Bralam najnizsza :-)

pozdrawiam
"Żyć tak, aby nie szkodzić sobie i innym."
  • 106 / 13 / 0
Biorę to lek doraźnie, zwłaszcza do tramadolu jak juz mam drgawki bo biore około 1,5 grama w niedlugim czasie, na benzo mam bana, powiem tak dzisiaj mnie karbamazepina wyciszyła, drgawki znikły, poczułem spokój wewnątrz siebie, lek dobry jak człowiek jest za bardzo pobudzony by sie uspokoić.
  • 5 / 1 / 0
a do doraźnego stosowania lepiej nada się zwykła czy cr też może być? Dostałem od lekarza cr, więc pewnie zwykłej mi nie wydadzą. Jakaś duża różnica działania między nimi?
Ostatnio zmieniony 23 maja 2024 przez rysiu224, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 947 / 262 / 0
Ej kurwa odstawiłem to.

Lepiej mi leki działają - wenla na pewno.

Noopept to zredukowanie dawki prawie trzykrotnie i lepsze pobudzenie, pewność siebie.

Lepszy refleks - nic mi teraz nie spada, nie leci z rąk xD

Będę się obserwował dalej.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Czy karba hamuje działanie meth lub innych stymulantów?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.

Rewolucja w leczeniu bólu po 20 latach. FDA zatwierdza przełomowy lek

Suzetrygina to pierwszy od ponad 20 lat nowy lek przeciwbólowy, który nie jest opioidem i nie powoduje uzależnienia. To przełom w leczeniu ostrego bólu, dający pacjentom bezpieczniejszą alternatywę w obliczu trwającego kryzysu opioidowego.

Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone

Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.