Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
272
32%
ecstasy
97
11%
amfetamina
74
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
43
5%
salvia divinorum
13
2%
kokaina
37
4%
heroina
51
6%
Inny
149
17%

Liczba głosów: 860

ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Sroga emka najlepsza
  • 17 / 1 / 0
weed+opio, ale jak mam wybierać 1 to weed. Po samym opio się czuje za trzeźwy
  • 2174 / 372 / 0
weed i benzo to dwie ulubione grupy substancji.
  • 348 / 264 / 0
Dla mnie (o dziwo) zolpidem aka nasen w PL. Takie lepsze benzo + spanie na zawołanie, ale nie jestem senny gdy coś robię itp. Czuć euforię (taką psychiczną, ale o wiele bardziej odczuwalną niż np. przy benzo, aż chce się kurwa żyć, jaka depresja? let's fucking go), brak lęku, w zależności od dawki głupawka i halluny, CVEy OEVy itp. Może to dlatego że to był mój pierwszy "drug", ale nie bez powodu na reddicie jest cały dział poświęcony zolpidemowi (u nich to się nazywa Ambien [marka]),
null
  • 0 / / 0
Próbowałem różnych, ale zdecydowanie najlepsza jest kokaina, jeden jej mankament to taki, że efekt utrzymuje się strasznie krótko, 20-30 minut i trzeba ładować kolejną krechę, a każda krecha to worek złota, chociaż ostatnio koks tanieje.
  • 5758 / 1174 / 43
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4895 / 853 / 0
Aktualnie klonazepam, alprazolam i umiarkowana ilość piwa bo jako jedyne w ogóle nie ryja mi psychy. Później MDMA, benzofurany bądź 3mmc max raz na 2-3 miesiące.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / 1 / 0
Po 10 latach zostało tylko LSD raz na wiele miesięcy. Nawet piwo i fajki odstawiłem kilka lat temu.
  • 2174 / 372 / 0
@Jakojajo na czym się twoja uwaga skupiła?
  • 664 / 297 / 0
Odstawiłem wszystko, zostało mi tylko na pocieszenie mj wieczorem, ewentualnie słabe benzo i zolpi.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
ODPOWIEDZ
Newsy
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK

Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.

Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept

Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.

Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"

Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.