Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1993 / 490 / 0
Skąd ktoś ma wiedzieć po czym będzie się Wam najlepiej ruchać jak Ty sam nie wiesz?

Mi do seksu pasują depresanty jak baklofen, małe dawki alko, GBL/GHB.
  • 3 / 1 / 0
MDMA i jakiś Sildenafil bo po Emce konar słabo płonie.
Za pierwszym razem 4h niesamowitych doznań z przerwami tylko na prysznic i picie wody. Za kolejnymi (z dokładkami) nawe 6-7h które mija jak z bicza trzask. Zostają tylko (czasem zamglone) wspomnienia i wspaniała, co raz większa bliskość z partnerką. Nam sesje z MDMA bardzo pozytywnie wpływają na sex na trzeźwo.
  • 3455 / 555 / 2
Zdecydowanie wygrywa koks i metamfetamina. Na koksie moja się robi demonem seksu, ja po metamfetaminie jak już stanę to ogień (ona koks ja metamfetamina).
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Hej. Jestem tu nowa, a trafiłam poprzez dopal.org.
Szukam czegos do podniesienia libido, czytalam na dopal ze jest co najmniej kilka takich substancji, ale nie potrafie znalezc konkretow. Jedyne co udalo mi się ustalic to GHB i pochodne GBL i gbo?, ktore w odpowiednio małych dawkach pobudzają seksualnie. Ale gbo szkodzi mocno na watrobe i flaki, a GBL nie umiem znalezc. Nie wspomne o GHB.
Pomozecie?

fuzja tematów, nazwa poprawiona | czoug
  • 149 / 20 / 0
Sport, zdrowa dieta, adaptogeny, ewentualnie inny partner. Pozdrawiam
  • 1891 / 425 / 4
4MMC/3MMC/4HMC/4CMC/3CMC... i amfetamina

to tak w skrócie z najbardziej popularnych
DXM
  • 2807 / 364 / 0
Jeśli jesteś kobietą to poszukaj peptydu pt141 :)
  • 4 / / 0
Moim zdaniem poza stymulantami warte uwagi jest 2CB
  • 49 / 19 / 0
Przede wszystkim zacząć poszukiwania od legalnych i znanych substancji a nie pytać o rady na forum dla ćpunow. No chyba, ze wszystkie środki typu korzenie zenszeniu, ginsengu, szafranu itp nie pomagają to tak amfetamina będzie idealna, szczególnie jeśli jesteś kobieta. Jeżeli jednak nigdy nie używałaś wcześniej tej substancji to wiedz, ze jest to bardzo silny i uzależniający stymulant- zachęcam lektury działu amfetaminy.

Jebanie na fecie zawsze spoko - pod warunkiem, ze jebaniem nazwiemy stosunek seksualny a nie masturbacje. Jeżeli twój partner nigdy jej nie zażywał to mógłby mieć lekkie problemy ze sprostaniem także rozsądnie z dawkowaniem :*
Uwaga! Użytkownik przeCZOLG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4326 / 699 / 2117
@przeCZOLG ale pytanie było nie o jebanie na fecie, tylko o podniesienie libido i popędu seksualnego. U facetów na pewno testosteron zrobi robotę, więc polecałbym przestać walić codziennie konia i unikać wszystkiego, co ma związek z tym, aby do bicia niemca po kasku doszło. Natomiast u kobiet również unikałbym masturbacji. Niemniej jednak u drugich jak i u pierwszych, zajrzałbym do diety. Czasami niechęć do seksu może być spowodowana niedoborami w diecie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.