02 stycznia 2023happyart pisze: Ostatnio wziąłęm 2CB 28mg to był mój pierwszy raz przez caly czas tripa czułem ucisk na klatce piersiowej oraz jej drżenie bylo to bardzo nieprzyjemne, tak samo mam po paleniu mj uczucie ze serce bije 100km/h ucisk na klatce piersiowej w okolicach serca, wzdęcia itp. Wiecie jaki może być to powod
Po za tym tak jak wcześniej napisali to "ładowanie się specyfiku" U mnie objawia się bólem brzucha, który zniwelowałem imbirem oraz jebitne zimno i puszczanie pawia...
scalono - surv
02 stycznia 2023happyart pisze: Ostatnio wziąłęm 2CB 28mg to był mój pierwszy raz przez caly czas tripa czułem ucisk na klatce piersiowej oraz jej drżenie bylo to bardzo nieprzyjemne, tak samo mam po paleniu mj uczucie ze serce bije 100km/h ucisk na klatce piersiowej w okolicach serca, wzdęcia itp. Wiecie jaki może być to powod
a druga około 50kg a wzrost z 165cm max
dla porównania na mnie 185cm 76kg 25mg zadziałało fajnie ale bez większych wizuali, za to kolega większy i grubszy po tej dawcę miał niezła podróż z wizualami
Impreza 20mg oralnie , domek 25
PS: nie ufaj vendorom jesli to pixy , prawdopodobnie jest mniej niz deklaruja
2cb to przyjemna substancja jej zaletą też jest to, że po 3-4h schodzi i człowiek ma jej w przyjemny sposób dość. Polecam brać jak już słoneczko zajdzie.
Obejrzyj sobie film na YT
2cb 20mg
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.