No więc wysłałam koledze z internetu 3blistry tramadolu (tabletki pocielam np po 3/4 jesli ma to znaczenie.. i byly na nieszczescie jeszcze 2 w paslodku tisercinu) wyslalam paczke byl tam moj numer telefonu i ziomka.. paczka wyaylana paczkomatem status tkwił w miejscu juz 3dzień wiec kolega zadzwonil na infolinie i dopytal... baba powiedziala ze jest sprawdzana? Weryfikowana? Cos w tym stylu ale dala do zrozumienia ze sprawdzaja co tam jest... mam 17lat (rocznikowo 18) kurde moze niepotrzebnie sie oram ale jedem kolega mnie nastraszyl ze dostane najprawdopodniej wezwanie na policję... boje sie az sprawdzac poczte?? Myslicie ze moze tylko inpost to zutylizuje czy psy beda nas szukali maja jedynie nasze nr tel.. no wiec mial ktos taka sytuacje?? Prosze powazne odp moze glupie pytanie i wiem ze ztobilam to nierozwaznie jesli juz to cos mi grozi?? Nie chce miec nic w papierach.. (ustalilam z nim ze jak cos wyslalam mu te leki bo mial bole a przez wirusa nie mogl sie dostac do lekarza prosze o odp czy beda psy co nam grozi czy nas znajdą aaaaa dziekuje milej nocy
Zobacz liste narkotykow: https://pl.wikipedia.org/wiki/Wykaz_%C5 ... otropowych
Jest wzmianka o tramadolu:
Z drugiej strony część zarejestrowanych leków dostępnych na receptę ma działanie psychoaktywne, ale nie jest objęte wykazem. Tak jest np. w przypadku tramadolu
Jeszcze w Inposcie w którym dziennie latają tysiące paczek.
Z ciekawości zapytam - ty to w przeźroczystym worku foliowym wysłałaś czy jak? :D
Patrząc na to jak niektórzy vendorzy pakują swoje paczki z RC albo dragami i dochodzą do celu bez problemu ciężko mi sobie to wyobrazić jakiego trzeba mieć pecha żeby jeden jedyny raz w życiu nadać komuś paczke z lekami i od razu zaliczyć wtope. Chyba że wysyłasz temu koledze albo kolegom coś kilka razy w tygodniu....
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Jakaś szansa że spośród 50 000 paczek trafią tego dnia do kontroli tą jedną z Twoim zamówieniem jest, ale nie znacząca. Do tego raczej jak służby przychodzą to raczej wiedzą czego szukają, mają jakiś cel, raczej takich dużych paczek szukają i właśnie dotyczących zupełnie innych przestępstw niż narkotyki.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy
- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.
Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych
Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.