Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
2%
2.raz w tygodniu.
160
1%
3.Jaram i miksuję
226
1%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
1%
5.raz w miesiącu.
116
1%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
1%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 3182 / 898 / 5
Mi po zajaraniu trawki na kwachu i 2cb wjechały ataki paniki na kilka miesięcy.
Może spróbować pobiegać jak to czujesz, ciało sobie wkręci, że to od biegania i będzie się, chociaż nie zawsze działa.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 494 / 144 / 0
20 stycznia 2023slayer9 pisze:
Mam medyczną marihuanę, 20% THC, <1% CBD. Strasznie mocno mnie klepie już po 3-4 buchach i od razu wjeżdża bad trip, drgawki, nawet gorączki dostałem. W dużej mierze pewnie to wynika z tego, że miałem miesięczną przerwę od palenia. Zakładam, że tego typu działanie wynika prawdopodobnie, że to zioło składa się z głównie z THC i tylko śladowych ilości CBD, które ma działanie relaksujące. Chcę kupić olejek CBD powiedzmy 10% i przed paleniem dać pod język. Myślicie, że w to jakiś sposób przyczyni się do tego, żeby wyeliminować bad tripy na rzecz jakichś przyjemniejszych doznań?
A jakbyś kupił susz cbd i użył go jako wypełniacza do jointów? Ja ostatnio jak takiego wypaliłem to było fajnie, no ale nie miałem medycznej więc nie wiem jak wyglądały jej proporcje THC:cbd i rzadko palę to się nie znam, ale poradę żeby użyć cbd wziąłem od znajomego który się zna.
  • 2534 / 597 / 0
21 stycznia 2023DelicSajko pisze:
Mi po zajaraniu trawki na kwachu i 2cb wjechały ataki paniki na kilka miesięcy.
Może spróbować pobiegać jak to czujesz, ciało sobie wkręci, że to od biegania i będzie się, chociaż nie zawsze działa.
Ale będzie bić jeszcze intensywniej i się jeszcze mocniej poschizuje %-D
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3182 / 898 / 5
Odwrotnie nigdy (u mnie) nie zadziałało, a myk dostałem od pani terapeutki.
Ale może faktycznie ktoś sobie by coś wkręcił. Z drugiej strony - ile można? W końcu się nauczysz, że nic ci nie jest.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&AMP;hilit=Chef&AMP;start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2534 / 597 / 0
Ja na szczescie nigdy nie miałem tej wkręty w przypadku marihuany.Jedynie na zejściu stymulantów,chociaż bardziej jeśli chodzi o arytmie.
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2023 przez Atro, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 43 / 0
Ja prawie za każdym razem po paleniu właśnie trawy, miałem takie uczucie jak zasypiałem że wydawało mi się że serce mi przestało bić i piszczało w uszach. Dziwna sprawa ktoś wie dlaczego?
  • 605 / 156 / 0
Mi to w uszach piszczy cały czas, w sensie w ciszy. Ale nie rozkminiam tego w kategoriach problemu. Z czasem mózg to ignoruje.
IMO to twoja wkrętka: po zajaraniu zacząłeś zwracać na to większą uwagę. A też percepcja jest wtedy zaburzona i wiele rzeczy się po prostu wydaje.
Nie czujesz serca, bo po mule spada ciśnienie.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 4340 / 701 / 2117
Piszczenie w uszach może mieć różne podłoża. Normalnym jest, że nasila Ci się rozkmina myślenia, dlaczego piszczy nam w cymbale podczas zjarania, skupiamy się po prostu na tym i wjeżdża rozkmina. Mam ten sam problem, w większości piszczy mi po kofeinie np.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3 / 1 / 0
Wie ktoś o co chodzi w moim przypadku ?
6 lat palenia zioła. 2 lata wiaderkowanie z 4 razy tygodniowo.
Miałem półtora roku przerwy i po tym czasie nie ważne jaka ilość. Czy z dupki lufki, mały maszek wywołuje panikę, myślami wracam do przeszłości do krzywych akcji, co mogłem zrobić lepiej, co zje++em. Moralniaki itd. no i serducho nawala nawet po małym buchu. Palona czysta mj na naturalnych nawozach jak i sklepowa. Nie ważne jaki temat, gdzie i zkim ciągle to samo. Krzywe fazy.
Przestałem jarać bo to nie miało sensu ale ciekawi mnie powód tego...
  • 2534 / 597 / 0
Nie wiem,ale może sproboj tak jak tam koledzy komuś wyżej radzili zażyć krople cbd przed paleniem.
Zablokowany
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.