Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 451 / 134 / 0
30 kwietnia 2022EcstasyRain pisze:
Wziac 5 tabletek Acodinu popic sokiem, odczekac 5 minut i nastepne 5 tabletek, kolejne 5 minut i nastepne 5 tabletek, az do osiagniecia zamierzonej ilosci smakowitego dekstrometorfanu.
Po co się stosuje taki zabieg? Jakby połknąć wszystko od razu to jest większe ryzyko na nudności lub jest to bardziej szkodliwe?
  • 357 / 47 / 0
Może jest ciut większa szansa na nudności. Czy jest to bardziej szkodliwe - wątpię.
Ja jadłem odrazu blister naraz i odrazu po wypchnięciu tabletek leciał następny Itd. Nigdy nie puściłem żadnego bełta.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 148 / 42 / 0
Ja też nie miałam problemu z braniem praktycznie całej dawki na raz. Ale co organizm to inaczej. Człowiek weźmie za jednym razem wszystkie tabsy od razu, za innym podzieli na dawki i zbada co mu bardziej pasuje. Jeżeli nie macie nudności - bierzcie całość na raz. Jeżeli zdarzają wam się, spróbujcie zabiegów typu popijanie miętą, odrobina imbiru, położenie się i przeczekanie nudności czy też w końcu dzielenie dawek. Obserwowanie reakcji własnego organizmu to podstawa.
I don't like the drugs, but the drugs like me
  • 357 / 47 / 0
Czytalem kiedys ze cola ma tak duża zawartość cukru ze po jej wypiciu pewne jest zwymiotowanie, aczkolwiek zawiera w sobie jakis kwas (fosforowy?), dzieki niemu jest pijalna. Może zapijajcie colą.

Najbardziej pewny na wymioty jest imbir. Zawiera go (a raczej wyciąg z imbiru) np Lokomotiv. Wystarczy wziąć dawkę jak napisano w ulotce (chyba godzinę bądź dwie przed zarzucaniem dexa).
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 2535 / 589 / 0
No właśnie cola niweluje nudności.Coca cola chyba nawet zawiera jakas ilość imbiru.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3246 / 354 / 2
Temat pozostawiam otwarty. Będzie tu zanim spróbujesz 10 kwestii, howto i faq inmdy. Wszystko bedzie perfekcyjnie olinkowane, czytajcie, proponujcie co dodać/zmienić. I tak jest to chyba największy zbiór usystematyzowanych informacji o dexie w Polskim i pewnie nie tylko necie.

Zobaczcie też co się powtarza (może sie powtarzać, też będę przypisy robił), lub czy są jakieś sprzeczności, a może wy się z czymś nie zgadzacie. To jest robota na pare dni, jak to dopieszczę, oddzielę rozmowę od rdzenia i zamknę kompendium, mam nadzieje ze pojdzie sprawnie. Ta rozmowa pozostanie otwarta.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 24 / 4 / 0
@lowroar chłopie masz dużo możliwości, ja osobiście stosowałem grejfruita oraz kofeina, obydwie formy są dobre.
  • 31 / 12 / 0
27 grudnia 2022Grzesiu11 pisze:
...na nudności.
Wymioty nie zawsze są wywoływane przez połykaną chemię i nie zawsze inna chemia jest w stanie to zatrzymać.
Jedną z przyczyn może być reakcja psychosomatyczna organizmu. Ciało czuje, że dzieje się z nim coś dziwnego po zjedzeniu jakiejś substancji psychoaktywnej, więc profilaktycznie zaczyna wymiotować.
Warto przed aplikacją czegokolwiek poinformować ciało, co bierzmy i w jakim celu to robimy. Taki działanie jest skuteczne tylko w przypadku osób, które mają doby kontakt ze swoim ciałem.
  • 3246 / 354 / 2
Dobra, po miesiącach w końcu ukończyłem technikalia. Chwała głównie dla @inmda za tak obszerne potraktowanie tematu - brawo bracie, gdziekolwiek jesteś.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1066 / 395 / 0
Może wypadałoby jakoś wymusić na nowych czytanie tego zanim zadadzą pytanie, bo przeczytałem ostatnie 5 stron tematu ogólnego i jakie bzdury tam ludzie piszą to głowa mała, na czele z jakimś "kompetentnym" co w jednym poście pisze kilka bzdur typu muscymol to dysocjant
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?

Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.

Z synem i córką produkowała mefedron

Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.

Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept

Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.