Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
30 kwietnia 2022EcstasyRain pisze: Wziac 5 tabletek Acodinu popic sokiem, odczekac 5 minut i nastepne 5 tabletek, kolejne 5 minut i nastepne 5 tabletek, az do osiagniecia zamierzonej ilosci smakowitego dekstrometorfanu.
Ja jadłem odrazu blister naraz i odrazu po wypchnięciu tabletek leciał następny Itd. Nigdy nie puściłem żadnego bełta.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Najbardziej pewny na wymioty jest imbir. Zawiera go (a raczej wyciąg z imbiru) np Lokomotiv. Wystarczy wziąć dawkę jak napisano w ulotce (chyba godzinę bądź dwie przed zarzucaniem dexa).
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Zobaczcie też co się powtarza (może sie powtarzać, też będę przypisy robił), lub czy są jakieś sprzeczności, a może wy się z czymś nie zgadzacie. To jest robota na pare dni, jak to dopieszczę, oddzielę rozmowę od rdzenia i zamknę kompendium, mam nadzieje ze pojdzie sprawnie. Ta rozmowa pozostanie otwarta.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
27 grudnia 2022Grzesiu11 pisze: ...na nudności.
Jedną z przyczyn może być reakcja psychosomatyczna organizmu. Ciało czuje, że dzieje się z nim coś dziwnego po zjedzeniu jakiejś substancji psychoaktywnej, więc profilaktycznie zaczyna wymiotować.
Warto przed aplikacją czegokolwiek poinformować ciało, co bierzmy i w jakim celu to robimy. Taki działanie jest skuteczne tylko w przypadku osób, które mają doby kontakt ze swoim ciałem.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?
Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.