Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
30 kwietnia 2022EcstasyRain pisze: Wziac 5 tabletek Acodinu popic sokiem, odczekac 5 minut i nastepne 5 tabletek, kolejne 5 minut i nastepne 5 tabletek, az do osiagniecia zamierzonej ilosci smakowitego dekstrometorfanu.
Ja jadłem odrazu blister naraz i odrazu po wypchnięciu tabletek leciał następny Itd. Nigdy nie puściłem żadnego bełta.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Najbardziej pewny na wymioty jest imbir. Zawiera go (a raczej wyciąg z imbiru) np Lokomotiv. Wystarczy wziąć dawkę jak napisano w ulotce (chyba godzinę bądź dwie przed zarzucaniem dexa).
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Zobaczcie też co się powtarza (może sie powtarzać, też będę przypisy robił), lub czy są jakieś sprzeczności, a może wy się z czymś nie zgadzacie. To jest robota na pare dni, jak to dopieszczę, oddzielę rozmowę od rdzenia i zamknę kompendium, mam nadzieje ze pojdzie sprawnie. Ta rozmowa pozostanie otwarta.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
27 grudnia 2022Grzesiu11 pisze: ...na nudności.
Jedną z przyczyn może być reakcja psychosomatyczna organizmu. Ciało czuje, że dzieje się z nim coś dziwnego po zjedzeniu jakiejś substancji psychoaktywnej, więc profilaktycznie zaczyna wymiotować.
Warto przed aplikacją czegokolwiek poinformować ciało, co bierzmy i w jakim celu to robimy. Taki działanie jest skuteczne tylko w przypadku osób, które mają doby kontakt ze swoim ciałem.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.