15 października 2022Pingwino pisze: Skoro medyczna marihuana jest przypisywana na rzucanie alkoholu, no to jak może być tym samym co alkohol.
nie porównuj alko do trawy? ja po trawie mam schizy i nie pojade samochodem nawet kilometra bo skręcam w rów na alko jeździło się za małolata w chuj razy ale nikt święty nie jest i już takich głupich praktyk nie robię, ale dla mnie trawa jest czymś gorszym niż alkohol, całe lato piwkowałem bo zapijałem smuta po rozstaniu z moją miłością i to taką prawdziwą i wiem że jej nigdy już nie zobacze ale cóż ogarnąłem się i żyje dalej już o niej zapomniałem i też jakoś odstawienie alkoholu mi trudno nie przyszło, a raczej gładko zamieniłem na przepisaną przez lekarza pregabaline i żyje mam się dobrze, zrzuciłem brzuch i dalej schudne a potem odbuduje się na siłce i poszukam nowej kobiety :)
dodam, że o jakim buchu raz w tygodniu Ty piszesz, to tak jakby mówić że ten co sobie wypije dwa piwa raz w tygodniu. Ja nie mówie o raz w tygodniu tylko o jaraniu codziennie vs piciu codziennie czyli uzależnieniu a nie okazjonalnym buchu czy tam piwku
A co do jazdy na kacu — nie pochwalam ani jazdy na zielonym kacu/ani w trakcie, tak samo alkoholowym. Kto pierwszy nie jeździł autem/ew rowerem, a pewności nawet nie miał — niech pierwszy rzuci kamieniem. Wiadomo, że większości raz się zdarzyło, ale my mówimy tutaj bezpośrednio w temacie o wątku, w którym gość został ewidentnie przyłapany po jeździe w mj i tego się trzymajmy.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
scalono - surv
Stężenie jakie miałem we krwi to 7.6
Dobrze, że tylko taki wymiar kary. Za rok odbierzesz prawko :) a miejmy nadzieje, że do tego czasu znowelizują przepisy na poruszanie się z dosoloną ilością we krwi.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.