4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
ja to mialam tak ze jak wchodzilo to jak patrzyłam w inną stronę to widziałam jeszcze przeświaty poprzedniego obrazu
2 kilo w moim blancie kim ty kurwo jestes
  • 3 / 1 / 0
Mroczki i światełka, to efekt częściowego niedotlenienia mózgu(90% przy sniffie), tak jak w przypadku gdy wstrzymamy powietrze na długi czas. Może byc groźne, jeżeli nie przechodzi, zarowno trakcie ciągu jak i po wyzerowaniu.
  • 32 / 7 / 0
Te spiralki o których wsponinacie mogą być od deficytu energetycznego. kiedyś miałem takie coś nie po mefie, ale szybko redukując masę i ostro trenując.
  • 43 / 3 / 0
@kleoston dokładnie ale katynony same w sobie powodują problemy ze wzrokiem np. rozszerzone źrenice czy "latające oczy jak ping-pong"
  • 32 / 7 / 0
@roolth wiesz, wprawdzie nie walę od ponad roku, ale czasem mam wrażenie, że nerwowo obserwuję, co się wokół mnie dzieje, stąd ludzie nieraz myślą, że coś ćpałem. To może być to
  • 1 / / 0
Siema, kryształ przejawia się u mnie od około 13 lat. Ostatnie tygodnie zauważyłem że ucieka mi jedno oko (zez), to od towaru? Dzięki i pozdro
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 17:10:02 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750266553'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...