Co za kretyński pomysł.
Toż po to się podaje, żeby mieć nad tym kontrolę i to czuć.
Zawsze można to przerwać.
Swoją drogą ciekawe czy żyła mogłaby pęknąć.
Abyśmy wiedzieli, ktoś to musi zrobić.
Losować będziemy.
09 września 2022AlfredDinozaur pisze: Próbował ktoś podać 10 ml roztworu bez puszczania stazy zaraz po wbiciu igly?
Krew pojawia się w kontrolce jak wbijesz się w żyłę. Staza to pasek który zaciskasz na wysokości bicepsa.
Nie wiem gdzie pukałeś.
Ponawiam pytanie, ale Raczej Mefisto mi nie powie. Bez urazy ;)
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
20 sierpnia 2006Landia pisze: Leiche, doskonale Cię rozumiem. Męskie baty to zupełnie inna bajka.... ja też polecam szyję i wbrew głoopim plotom nie ma się czego bać a efekt super
Zapodajesz cały towar i puszczasz stazę.
Wtedy wjazd działa jeszcze szybciej, mocniej.
10ml to strasznie dużo.
Jaki ma być w ogóle cel nie puszczania stazy @AlfredDinozaur ? żeby nie wypaść? nie wiem jak ma Ci to ułatwić.Ja mam za staze pasek z "pętelką" zrobioną przez przeciągnięcie drugiej strony paska przez klamrę,trzymam go w zębach i zaciskam.Wbijam się pod kątem,jak czuje ze się wbiłem to zmniejszam kąt i dopycham igłę jak najgłębiej,najlepiej całą,zaciągam jeszcze krew dla pewności,jak jest to wypuszczam pasek z zębów a ten automatycznie się luzuje.Nie zaprzątam sobie nim głowy,upada sobie jak chce i podaję.
09 września 2022london5 pisze: Anabolik tak robił, nazywał to podaniem na kopa.
Zapodajesz cały towar i puszczasz stazę.
Wtedy wjazd działa jeszcze szybciej, mocniej.
10ml to strasznie dużo.
Jedynie stopy - nigdy w życiu: głupi pomysł.
Baty na nadgarstkach tez wyglądają ok tylko są malutkie. Co myslicie?
Jakies pomysły?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?