Kiedy wróciłem do ''krzyżaków'' to jak ręką odjął.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
miewalam tez takie klasyczne depresjus maksimus, kiedy przez tydzien lezalam w jednej pizamie, nie jadlam, nie mylam sie, polowe doby spalam, druga polowe siedzialam sama na telefonie z przerwami na plakanie. ale te n stan byl zawsze indukowane jakims bardzo traumatycznym przezyciem, nie przychodzil sam z siebie, wiec nie wiem czy nie kwalifikuje sie do jakiejs innej kategorii niz depresyjny.
07 marca 2021ema112 pisze: u mnie stany depresyjne objawiaja sie wycofaniem spolecznym, przynajmniej to jest objaw ktory pierwszy zauwazam - na komunikatorach po 10 nieprzeczytanych wiadomosci od znajomych a ja nie mam sily ich odczytywac i odpisywac, przestaje tez odzywac sie do blizszych przyjaciol
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Prośba do obywateli: Zapytajcie kandydatów o depenalizację marihuany!
Trwa kampania prezydencka – to idealny moment, aby dowiedzieć się, jakie stanowisko kandydaci zajmują w ważnych społecznie kwestiach. Jedną z nich jest depenalizacja marihuany, szczególnie że komisja sejmowa zobowiązała premiera do zajęcia stanowiska w tej sprawie.
Prokurator z Wrocławia stanie przed sądem. Chodzi o ciastka z marihuaną
Bartosz F., prokurator z Wrocławia, jest oskarżony o poczęstowanie kobiety ciastkami z marihuaną. Do zdarzenia doszło w jednym z pokoi hotelowych w Lublinie. Grożą mu 3 lata więzienia.
"Biały osad" na kostiumie krowy. 31-latek złapany na próbie "kreatywnego przemytu"
Amerykańskie władze informują o zatrzymaniu na lotnisku w Los Angeles mężczyzny, który chciał wnieść na pokład samolotu bagaż z metamfetaminą. "Biały osad" znajdował się między innymi na kostiumie krowy, ale też na nasączonych roztworem biustonoszach i skarpetkach. - Dilerzy nieustannie wymyślają kreatywne sposoby przemytu niebezpiecznych narkotyków - mówi prokurator Martin Estrada.