2-(4-metoksyfenylo)-1-(1-pentyloindol-3-yl)metanon
http://en.wikipedia.org/wiki/RCS-4
dzisiaj stestowalem, a co do dawek to takie jak jwh-18 jak dla mnie,ja puknolem z 2mg fazka jakos dziwnie czysta -relaks zero paranoji, fajnie sie sprawdzilo jako usypiacz na 3h :)
oczywiscie nie przesadzialem dzisiaj poszlo tylko jako uspokajacz po mdPV i sprawdzilo sie nieżle, jutro rozpuszcze w alko i cos sobie wymodze :P
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
"puknalem 2mg" ? miales na mysli i.v czy co bo nie wiem ,a mozesz wyjasnic to bardziej.....
substance does not dissolve in oil and very (!!!) hot ethanol
Wildzen pisze:Aceton? W acetonie powinno wszystko pięknie się rozpuścić.
następnie były jeszcze testy z 4-5 mg i działały już konkretnie, ale tylko jak by tylko eksponowały cześć profilu działania THC- tą bardziej "spokojną". ;)
A drugie czy jest to gdzieś dostępne ogólnie? Nie pytam o konkretne źródło (chyba, że ktoś wie, to pm) ale generalnie czy jest ogólnodostępne czy tylko jakieś syntezy na życzenie.
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Policjanci odkryli plantację marihuany w domu 77-latki pod Lubaniem. Zbierała na remont
Plantację konopi indyjskich znaleźli policjanci w domku 77-letniej kobiety, w wiosce koło Lubania. Kobieta tłumaczyła na przesłuchaniu, że produkowała marihuanę, bo potrzebowała pieniędzy na remont domu.
Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego
Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii
Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.