2-(4-metoksyfenylo)-1-(1-pentyloindol-3-yl)metanon
http://en.wikipedia.org/wiki/RCS-4
dzisiaj stestowalem, a co do dawek to takie jak jwh-18 jak dla mnie,ja puknolem z 2mg fazka jakos dziwnie czysta -relaks zero paranoji, fajnie sie sprawdzilo jako usypiacz na 3h :)
oczywiscie nie przesadzialem dzisiaj poszlo tylko jako uspokajacz po mdPV i sprawdzilo sie nieżle, jutro rozpuszcze w alko i cos sobie wymodze :P
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
"puknalem 2mg" ? miales na mysli i.v czy co bo nie wiem ,a mozesz wyjasnic to bardziej.....
substance does not dissolve in oil and very (!!!) hot ethanol
Wildzen pisze:Aceton? W acetonie powinno wszystko pięknie się rozpuścić.
następnie były jeszcze testy z 4-5 mg i działały już konkretnie, ale tylko jak by tylko eksponowały cześć profilu działania THC- tą bardziej "spokojną". ;)
A drugie czy jest to gdzieś dostępne ogólnie? Nie pytam o konkretne źródło (chyba, że ktoś wie, to pm) ale generalnie czy jest ogólnodostępne czy tylko jakieś syntezy na życzenie.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.