Co ciekawe, w ciągach zazwyczaj wstawałem dużo wcześniej niż bez palenia. Po prostu leżenie rano wydawało się marnotrawieniem czasu, bezsensem.
w dluzszym paleniu to sie nawet pali przed posilkiem zeby czerpac orgazm z przygotowanai ogladania finalnie jedzenia posilku
slodkie ze slonym normalnie by takich kombinacji czlowiek nie zjadl
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Ja od siebie dodam jeszcze, że palenie daje spojrzenie na życie z innej perspektywy. Dociera do mnie wtedy wiele rzeczy, o których na trzeźwo nawet bym nie pomyślał. Taki inny punkt widzenia...
Są też i zdrowotne aspekty - odkąd palę codziennie, nie zdarzyło mi się kupić żadnych tabletek przeciwbólowych. Wcześniej dokuczały mi bóle głowy (czasem tak silne, że mogłem tylko leżeć i pocić się z bólu). Nie pamiętam, kiedy ostatnio miałem jakiś ból głowy... może jakiś lekki przy zmianie pogody, ale to też wystarczyło zapalić...
Do tego mocny i długi sen.
Naturalnie są też negatywne strony, ale ten temat o nich nie traktuje : )
25 kwietnia 2012Procent pisze: Przestaję się zamartwiać na zapas sprawami, które są mało istotne.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Zapalił skręta na poczekalni Komendy Policji. Skończył w areszcie
Szczycieńscy policjanci zatrzymali mieszkańca Szczytna, który przyszedł do komendy, żeby wyjaśnić wątpliwości związane ze wcześniejszą interwencją z jego udziałem. Czekając na funkcjonariuszy w poczekalni wyciągnął i podpalił skręta, co nie uszło uwadze policjantów.
TikTok: Dlaczego alkohol jest akceptowalny, a marihuana zakazana?
TikTok to jedna z najpopularniejszych platform społecznościowych na świecie, która przyciąga miliony użytkowników każdego dnia. Jednak jej polityka dotycząca treści związanych z marihuaną i alkoholem wywołuje liczne kontrowersje. Platforma całkowicie zakazuje promowania konopi, jednocześnie pozwalając na reklamowanie alkoholu pod określonymi warunkami. To podwójne standardy, które nie tylko irytują branżę konopną, ale także wpływają na postrzeganie tych substancji przez społeczeństwo.
Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki
Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.