25 sierpnia 2018wolfster pisze:Krew nie leci, piana chyba tak, kolor brunatny. Dzisiaj jakby ustało, ale jak znowu się powtórzy to pójdę za Twoją radą, wystarczy iść do szpitala i opowiedzieć co się dzieje? jestem ubezpieczony.25 sierpnia 2018DexPL pisze: Czy z wodą leci piana, krew, jaki kolor? 24h sraczki to już wskazanie do udania się do szpitala. Leć. Zrobią badania, podadzą PWE i leki na zaklajstrowanie dupy. Nie czekaj,bo może to jakieś zatrucie lub toksyczne uszkodzenie.
Zdrowia
Poczekaj może się wchłonie ale ogarnij sobie antybiotyk
Na co antybiotyk? Może jakiś mam. Mam też sterydy do smarowania dłoni na alergię i inne pierdoły.
Co mówić lekarzowi? Że od czego rana?
Antybiotyk bierz taki jaki masz zgodnie z ulotką ( dalacin byłby chyba najlepszy)lekarze często wypisują takie z szerokim spektrum więc jest spora szansa że pomoże. Nie smaruj tego tłustymi maściami ,jeśli jest ropa to ją usuwaj ( nakłuj nowa
ą grubą igłą) i zachowaj higienę tej ręki (woda, mydło,coś di odkażania)
Zajrzyj też do tematu ropień.
A i nie panikuj ( ja miałam jazdę " rękę mi amputują" co ja zrobiłam itp= nadal mam obie :-) więc spokojnie) jakbyś się wybierał do lekarza to mów prawdę ale może się obędzie
25 sierpnia 2018mhmhmhjakiedobre pisze: Dziwna rzecz mi się przytrafiła.
(...)
Informacja dla potomnych.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Kanapa 71-latki wydzielała dziwny zapach. Policja dokonała odkrycia
Policjanci z Gdańska przeprowadzili przeszukanie w mieszkaniu 71-latki. Po wejściu do środka od razu wyczuli dziwny zapach. Jak się okazało pochodził on z kanapy, a raczej był to zapach tego, co w niej ukryto. Zatrzymano dwie osoby.
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów
W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.
Ta pizzeria odniosła gigantyczny sukces. Polegał na sprzedawaniu pizzy z… kokainą
W Duesseldorfie policja rozbiła dużą sieć dilerów narkotyków. Wszystko zaczęło się od zaskakujących wyników rutynowej kontroli żywności w jednej z pizzerii. W lokalu sprzedawano nie tylko pizzę, ale i narkotyki. I to w bardzo kreatywny sposób. Klient, zamawiając pizzę numer 40, otrzymywał dodatkowo małą paczkę kokainy. Pomysł był skuteczny, bo czterdziestka jako pizza z kokainą szybko stała się jedną z popularniejszych pozycji w menu.