Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 81 / 0
Re: 2C-B
Nieprzeczytany post autor: hess »
warto whuj sniffowac to. żre konkret ale to nic ;p
  • 1016 / 97 / 0
Okej, jak z seksem po tym? Da radę?
The child is grown
The dream is gone
  • 1425 / 81 / 0
Da się bez problemu. Nie ma tutaj stim-dick'a.
  • 15 / 2 / 0
Hej, spotkał się ktoś z tabletką sprzedaną jako 2CB w formie malutkich żółtych tabletek z chyba wytłoczoną czterolistną koniczyną? Ile w tym?
  • 8 / 1 / 0
Miałam okazję testować okrągłe żółte piksy mickey mouse 10mg 2C-B.
Jestem pozytywnie zaskoczona, gdyż ze względu na uogólnione stany lękowe źle reaguje na psychodeliki, tym razem doświadczyłam eksplozji euforii i napadu śmiechu. Dla mnie 10/10 :-D
  • 6 / / 0
fioletowe okrągłe 2C-B z przedziałką ktoś coś? tak jak ta emka ze zdj tyle, że nie ma wygrawerowanego nic na drugiej stronie, jedynie przedziałka i fioletowy ciemniejszy
[ external image ]
  • 13 / / 0
Czy 2C-B FLY (żółte) daje podobne efekty co 2C-B?
  • 5 / / 3
27 lipca 2018dzumper pisze:
Czy 2C-B FLY (żółte) daje podobne efekty co 2C-B?
W moim przypadku podobny stan euforii, ale poza tym to za chuja nie podobne do 2C-B
  • 610 / 29 / 0
16 lipca 2018rayroot pisze:
fioletowe okrągłe 2C-B z przedziałką ktoś coś? tak jak ta emka ze zdj tyle, że nie ma wygrawerowanego nic na drugiej stronie, jedynie przedziałka i fioletowy ciemniejszy
[ external image ]
To jest chyba 2CB - 18 mg jak się nie myle
  • 1425 / 81 / 0
jak ktos ma inne 2cx'y to niech celuje w inne bo B to nic specjalnego. ale to tez zalezy od sytuacji..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.