Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi kwasu barbiturowego – np. fenobarbital.
Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 475 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fiesta »
uwaga: pabialgina jest super toxycza z powodu tego drugiego składnika, a jeżeli chodzi o ten barbituran, to jest to tylko zwykły lek nasenny... Lepiej od psychotropow trzymać się z daleka! Wg mnie, kodeine w miarę możliwości najlepiej brać bez dodatków- tak jak każdy opiat. Ja po to brałem kode, aby potem coś fajnego zrobić, aby fajnie spędzić czas, a zmieszanie kody z lekiem nasennym powoduje zmęczenie, spanie na stojąco, to jak wtakim stanie można gdzieś się pokazać? Koda sama w sobie jest super i lepiej
Uwaga! Użytkownik Fiesta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: djdx »
nie polecam mieszania tego z alkiem- boli serce
Uwaga! Użytkownik djdx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 6 / 0
Ja sie ostatnio wjebałem w benzo i myslałem ze moze by tak zastapić je barbituranami.
Moze sa bardziej toksyczne ale mam nadzieje że tak nie powoduja zaników pamieci.
Chociaz ja nigdy duzo nie brałem. Obecnie biore 1-2 klony i 1-2 pabialginy a potem ćwiara helu i mam niezłe nawet przysypki bo po samej herze to nichuja bo mam dużą tolerancje na wszystkie te środki.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 5 / 0
barbiturany chyba powodują takie same zaniki pamięci jak benzodiazepiny i uzależniają jeszcze bardziej niz benzo a do tego sa toksyczne wiec niewiem czy to dobry pomysł zastępować zło więkrzym złem
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły

Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.

W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni

Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.

Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka

Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.