Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Byl jakis problem z serwerem jak to pisalem i stad to, prosze o skasowanie drugiego posta.
  • 566 / 27 / 0
Czy to normalne ze po amf idąc nocą na patrzac na ziemie wzrok się rozmazuje? Widać tak dziwnie jakby tylko środek tego co patrzymy a reszta rozmyta
  • 8 / 3 / 0
Ja mam trochę inny problem. Po zażyciu jakiegokolwiek stymulantu, ostrość widzenia spada drastycznie. Zwłaszcza z bliska. Z daleka jeszcze coś widzę, ale na przykład korzystania z komórki wymaga użycia opcji powiększenia. Jest to bardzo denerwujące. Jedyne co przychodzi mi do głowy to zmiana ciśnienia wewnątrz gałki ocznej. Benzo nie pomagają. Czy to może być powód? A jeśli tak to jak temu zaradzić? Proszę o pomoc doświadczonych kolegów po fachu. 😉
Zażywać narkotyki przez wciąganie ich do nosa to jak jechać z Warszawy nad morze przez Zakopane. :strzykawka: :korposzczur:
ODPOWIEDZ
Newsy
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.