Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Niedługo powiem wam, czy ten cały fu-f da radę się przepić przez bupre 0.8-1.2mg dziennie. Temat iv aktualny, ktoś jeszcze próbował?
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Z opisu to raczej nie tio bo wejście potężne ( przynajmniej i.v) zręsztą co by to nie było da się lubić nawet bardzo.
Co ciekawe ze względu na opóźniony wjazd zdarzyło mi si€ przepalić - rzygalam jak przytruty kiciuś. Przy i.v conajwyżej przysnęłam z igłą w łapce.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
W sprayu do psikania może być zupełnie inne stężenie lub inna substancja.
A jedyne info że w devilu jest fu- f jest pd SIN i to jakiś czas temu
10 lipca 2018szukambucha pisze: Temat iv aktualny, ktoś jeszcze próbował?
Skrętopodobne efekty pojawiły się po zaprzestaniu, ale na bardzo lajtowym poziomie (głównie gęsia skórka, katar, okazjonalnie częstsze wypróżnianie się, kilka kurczy i w dużej mierze masywne zlewy potne). Te zlewy potne na prawdę były masywne, lało się ze mnie non stop, dość niebezpieczny sposób na odwodnienie się. fentanyl i jego pochodne ogólnie mocne zlewy potne u mnie wywołują (znacznie większe od innych opioidów), ale w tym przypadku to była jakaś chora przesada - dlategoPRZESTRZEGAM
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Międzynarodowa konferencja o marihuanie w Niemczech: Politycy omawiali zmiany w prawie
Spotkanie w Berlinie było kolejnym krokiem w serii międzynarodowych konsultacji zapoczątkowanych w 2022 r. przez Niemcy, Maltę, Luksemburg i Holandię. Każdy rok przynosi nowe doświadczenia i wyzwania, które kraje te wspólnie analizują. Tegoroczna konferencja zgromadziła nie tylko polityków, ale także ekspertów z Europejskiej Agencji ds. Narkotyków (EUDA), naukowców oraz przedstawicieli organizacji społecznych.
Na jakie dolegliwości pacjenci w USA najczęściej stosują medyczną marihuanę?
Jakie dolegliwości pacjenci w USA leczą za pomocą medycznej marihuany? Sprawdź, dlaczego medyczna marihuana w USA cieszy się taką popularnością!
Policjanci zlikwidowali laboratorium mefedronu w Otwocku
Otwoccy policjanci w tym roku zlikwidowali już trzecie laboratorium produkujące „białą śmierć”. Tym razem policjanci zlokalizowali laboratorium na tyłach jednej z otwockich posesji. Mundurowi zatrzymali 48-latka podejrzanego o prowadzenie pojazdu pod wpływem środków odurzających, posiadanie oraz wytwarzanie znacznych ilości środków odurzających. Policjanci zabezpieczyli mefedron, 4-CMC, oraz 140 litrów 4-metylopropiofenolu. Podejrzany na wniosek Prokuratury Rejonowej w Otwocku trafił na 3 miesiące do aresztu. Grozi mu kara do 20 lat pozbawienia wolności. W sprawie prowadzone jest śledztwo przez Prokuraturę Rejonową w Otwocku.