Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / 1 / 0
Wygląda na to, że na rynku RC pojawił się Fu-F %-D Macie dokładniejsze info odnośnie dawkowania? W necie znalazłem krótką notkę:
WolnaMolekula pisze:
Fu-F lub furanyl-fentanyl. Jego pełna nazwa chemiczna to N-(1-(2-fenyletylo)-4-piperydynylo)-N-fenylfuran-2-karboksyamid. Jest to najnowszy syntetyczny opioid o bardzo dużej mocy. Jego aktywność jest zbliżona do fentanylu. Już 0,5 mg jest w stanie wywołać efekt zbliżony do 20 mg czystej heroiny. Wg opini użytkowników jest bardziej euforyczny od fentanylu i butyr-fentanylu. W przeciwieństwie do fentanylu, który wchodzi bardzo łagodnie i niezauważalnie, Fu- F ma ” twardy” wjazd.

Fu-FNie należy do zbyt długo działajacych cząsteczek. Jego czas działania jest kilkakrotnie krótszy od pierwowzoru, ale też działa intensywniej. Najlepsze efekty wywołuje podanie dożylne, palenie freebase i aplikacja donosowa roztworu. Roztwory Fu-F wchłaniają się bardzo dobrze ze śluzówki nosa. Wykazuje dobrą rozpuszczalność w wodzie....
Brzmi interesująco.
  • 1425 / 80 / 0
Brzmi jak esencja szybkiego uzależnienia, ciagłego dopierdalania i zapaści. Nie ma w tym nie interesującego.
  • 788 / 20 / 0
Już Butyr jest mocny, a swoim krótkim działaniem napędza tylko ciąg i nieustanne dopalanie. A o skręta łatwiej, niż przy kodzie czy PST.
Jeśli Furanyl ma być jego wersją do potęgi, to też nie wiem czy warto w ogóle próbować...
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Tego kto wprowadza to na rynek powinni powiesic za jaja i wychlostac. To jest kurewstwo w czystej postaci...
wolna molekula
#mops
  • 3955 / 146 / 0
Obserwujac fluorowe analogi kannabinoidow to wspolczuje przyszlym ofiarom tych fluorowych opio. :*)

e: ten chyba jednak nie jest fluorowy, ale zdanie podtrzymuje. :cheesy:
niedojebanie genetyczne
  • 1406 / 140 / 0
ja pierdolę i co jeszcze wymodzą z tego nieszczęsnego fentanylu? furanyl, allilo, butyryl itp itd. ni ma granic wyobrażnia. z jednej strony to b.dobrze z drugiej ileż razy można powielać i bazować na czymś znanym od lat? to może od razu fluorowne nitazeny etorfiny , carfentanyle i lofentanyle. czemu nikomu nie chce sie zaprojektować całkiem nowych cząsteczek? a bo ćpuny to lenie zabyłem hehe. a po fentanylach z mysleniem kiepsko. tym kreatywnym w szczególności.
  • 259 / 39 / 0
@ bylejaki
Czytałem, ze robią z tym liquidy do e-fajek, to jest o-liquid. To jest dopiero psikus.

@oxan
Po co robić coś innego? Jest to wbrew zasadom technologicznym. ANPP jest bardzo tanie i trzeba wykorzystać ten półprodukt do granic możliwości. 1 lipca B-F idzie się jebać i co bedą chcieli ludzie? Wszystko co ma w nazwie fentanyl, bo większość wiary nie wie nic na temat chemi, farmacji itp.
  • 1525 / 196 / 0
A szczególnym kurestwem jest to, że krótko działa. Ale chyba właśnie o to chodziło twórcom związku. Ciągłe ciśnienie na dorzutkę -> większa sprzedaż.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 4807 / 266 / 0
Podoba mi się to co się dzieje. Kolejne delegalizacje powodują wejście dragów ryjących bardziej niż to co jest zakazane. W dodatku niewykluczone że jak i to zdelegalizują i tak będą sprzedawane nieoficjalnie. Super strategia :-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 234 / 7 / 0
Jak tylko przeczytałem pierwszy post to od razu zwizualizował mi się obraz trupów i kostnicy... Tak silny produkt powinien być sprzedawany tylko w postaci rozcierki choć i tak jestem zdania, że to błąd, ze to się pojawi na ulicach...
:heart:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.