Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Niedługo powiem wam, czy ten cały fu-f da radę się przepić przez bupre 0.8-1.2mg dziennie. Temat iv aktualny, ktoś jeszcze próbował?
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Z opisu to raczej nie tio bo wejście potężne ( przynajmniej i.v) zręsztą co by to nie było da się lubić nawet bardzo.
Co ciekawe ze względu na opóźniony wjazd zdarzyło mi si€ przepalić - rzygalam jak przytruty kiciuś. Przy i.v conajwyżej przysnęłam z igłą w łapce.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
W sprayu do psikania może być zupełnie inne stężenie lub inna substancja.
A jedyne info że w devilu jest fu- f jest pd SIN i to jakiś czas temu
10 lipca 2018szukambucha pisze: Temat iv aktualny, ktoś jeszcze próbował?
Skrętopodobne efekty pojawiły się po zaprzestaniu, ale na bardzo lajtowym poziomie (głównie gęsia skórka, katar, okazjonalnie częstsze wypróżnianie się, kilka kurczy i w dużej mierze masywne zlewy potne). Te zlewy potne na prawdę były masywne, lało się ze mnie non stop, dość niebezpieczny sposób na odwodnienie się. fentanyl i jego pochodne ogólnie mocne zlewy potne u mnie wywołują (znacznie większe od innych opioidów), ale w tym przypadku to była jakaś chora przesada - dlategoPRZESTRZEGAM
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną
Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.
Handel muchomorem czerwonym zakazany
Kara do miliona złotych może grozić za handel muchomorem czerwonym. Główny Inspektor Sanitarny poinformował, że dwie substancje zawarte w tym grzybie - muscymol i kwas ibotenowy zostały uznane za stwarzające zagrożenie dla zdrowia.
Australijscy naukowcy przedstawili wyniki badań. Przyspiesza starzenie, może zwiększać ryzyko raka
Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Addiction Biology" wskazuje, że używanie konopi może prowadzić do uszkodzeń komórek, zwiększając ryzyko powstawania nowotworów złośliwych. Co więcej, genotoksyczne skutki mogą być przekazywane następnym pokoleniom.