Bardziej irytuje fakt, że po 15-20 min stagnacja i chęć znów przybicia. Tu rozpoczyna się problem, bo zaczyna się ochota na wjazd, a co za tym idzie częste pukanie. Więcej towaru i żyły co raz to gorsze. No i tak naprawdę tylko poranny pierwszy strzał daje porządane efekty, dalej tylko podnosimy sobie ciśnienie. Przerwę robię, to za jakiś czas znów będzie bomba. Aha...., Ja Mam sprawdzone źródło teraz, a kiedyś jak Mi się całość nie rozpuściła ładnie w wodzie, to odrazu wypierdalalam to, bo to jakieś szkła itp. No, a ryzyko spore. To Moje doświadczenie
A znajoma miała orgazm.
Towar azja południowo wschodnia.
I jeśli gram w Polsce kosztuje tak jak mówicie 130zl to jest to za darmo.
To by wychodziło za jednego strzała jakieś 10zl. Nie chcę mi się w to wierzyć.
Pierwszy raz 50mg bez poprawiania bo się bałem i tylko na spróbę wziąłem. Po trzech tygodniach 70mg + 40mg po 3godzinach. Za trzecim razem tak samo.
Sam nie zapodawałem IV. Zawsze robił mi to kumpel, a ja jemu, ale nie próbowałem sam wstrzykiwać.
Za drugim razem zacząłem kaszleć przez 5 sekund, ale to ponoc normalne bo meta rozszerza oskrzela i organizm potrzebuje więcej tlenu nabrać, żeby wypełnić przestrzenie. Mocny rush i podniecenie i po 20 minutach utrzymuące sie podniecenie i mocny high przez 3-4h, jak poprawiłem to wjazd znów na 4-5h.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem