W jakiej postaci jest kodeina otc? Czy mocniejsze opio ciężko wyrwać od magika?
17 czerwca 2018guccilui pisze: W jakiej postaci jest kodeina otc? Czy mocniejsze opio ciężko wyrwać od magika?
Jak zapytałem o tramal to dostałem odpowiedz, ze '' to podobne do morfiny i nie moge panu wypisać''
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
No a jak trampka nie piszą to lipa, pewnie na coś mocniejszego trzeba mieć dobre kwity.
a te tabletki z paracetamolem pewnie można normalnie wyekstrahować tak jak polski efferalgan, pisałem o tym w temacie o nim.
benzo też kiedyś bez problemu u prywatnego lekarza w spain dostałem. od razu alprę 2mg w słoiku. do tego jest mnóstwo opiatów na ulicach. mj, hasz, koks i MDMA mogłem ogarnąć tylko wychodząc z bloku na ulicę.
dziś bałbym się tam mieszkać.
czyli pewnie to 750mg kody przestało działać z 15 min temu, a wydałeś na nią z 40-50zł.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.