Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Moje doświadczenia z Ronsonem były krótkie, ale za to bardzo intensywne, jednak w porównaniu z klejem częściej skutkowały nieprzyjemnymi, wręcz drastycznymi wizjami, dlatego dość szybko zaniechałam kolejnych eksperymentów. Lubię eksperymentować i zawsze muszę przekonać się o czymś na własnej skórze, ale generalnie inhalanty w moim życiu były "pojedynczym epizodem", z którym to czas pożegnania nadszedł zadziwiająco szybko.
Zdecydowanie są to substancje tylko dla osób, które poszukują mocnych wrażeń. Dla niektórych tak silne i specyficzne działanie może być zbyt przytłaczające. To na pewno nie jest dobry wybór na imprezę czy też lekki chillout, z tym naprawdę trzeba uważać!
nalany pisze:Mozna by zrobic sobie shota z gazu ?wlac do kieliszka i szybko wypic??
Szkoda że ryje beret i po dłuższym czasie użytkowania traci magię.
07 września 2016nalany pisze: Mozna by zrobic sobie shota z gazu ?wlac do kieliszka i szybko wypic??
Teraz na poważnie gotując coś na 4-ho-mitp zostawiłem odkręcony gaz. Dostałem jakiejś ostrej shizy. Już nie będę opisywał tripa podczas którego uznałem ze moje życie to pruba nawiązania kontaktu obcych z ludźmi. Pisałem to do wszystkich znajomych. Mogę napisać tripraport, bo było sporo. Ostatecznie po 3h wypadłem przez okno. O 3 w nocy. Przyjechał mój tata sprawdzić co brałem. Nie oddychałem. Wezwał karetkę, jak się rano obudziłem dalej belkotalem i to trwało do 12. Teraz mija 4 tydzień, ja mam problemy z pamięcią. Chociaż nie widzę ubytków w życiu prywatnym ani zawodowym to w grach strategicznych online podupadłem. Boje się iść na rezonans mózgu :scared: Czy ktoś z was jadąc w np 7 miesięcznych ciagach zauważył zmiany i czy one mijały? Czy coś się działo? Błagam o pomoc. Szpital w którym byłem uznał ze się chciałem naćpać gazem miałem narkotyki przy sobie, jedyne co się dowiedziałem to ze teraz będzie z moim mózgiem coraz gorzej. Wiec muszę iść do normalnego szpitala, ale wątpię by coś było widać. Ewentualnie jakieś artukuly i prace naukowe inne niż nastolatki odurzaja się gazem. Jakoś połączenie braku czasu z toksycznym uszkodzeniem mózgu uniemożliwia mi odnalezienie materiałów.
http://m.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie ... 35139.html
Teraz to już raczej niezbyt przydatne :p
No ale jak tam główka; lepiej, gorzej?
Dzięki za artykuł.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.