Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Moje doświadczenia z Ronsonem były krótkie, ale za to bardzo intensywne, jednak w porównaniu z klejem częściej skutkowały nieprzyjemnymi, wręcz drastycznymi wizjami, dlatego dość szybko zaniechałam kolejnych eksperymentów. Lubię eksperymentować i zawsze muszę przekonać się o czymś na własnej skórze, ale generalnie inhalanty w moim życiu były "pojedynczym epizodem", z którym to czas pożegnania nadszedł zadziwiająco szybko.
Zdecydowanie są to substancje tylko dla osób, które poszukują mocnych wrażeń. Dla niektórych tak silne i specyficzne działanie może być zbyt przytłaczające. To na pewno nie jest dobry wybór na imprezę czy też lekki chillout, z tym naprawdę trzeba uważać!
nalany pisze:Mozna by zrobic sobie shota z gazu ?wlac do kieliszka i szybko wypic??
Szkoda że ryje beret i po dłuższym czasie użytkowania traci magię.
07 września 2016nalany pisze: Mozna by zrobic sobie shota z gazu ?wlac do kieliszka i szybko wypic??
Teraz na poważnie gotując coś na 4-ho-mitp zostawiłem odkręcony gaz. Dostałem jakiejś ostrej shizy. Już nie będę opisywał tripa podczas którego uznałem ze moje życie to pruba nawiązania kontaktu obcych z ludźmi. Pisałem to do wszystkich znajomych. Mogę napisać tripraport, bo było sporo. Ostatecznie po 3h wypadłem przez okno. O 3 w nocy. Przyjechał mój tata sprawdzić co brałem. Nie oddychałem. Wezwał karetkę, jak się rano obudziłem dalej belkotalem i to trwało do 12. Teraz mija 4 tydzień, ja mam problemy z pamięcią. Chociaż nie widzę ubytków w życiu prywatnym ani zawodowym to w grach strategicznych online podupadłem. Boje się iść na rezonans mózgu :scared: Czy ktoś z was jadąc w np 7 miesięcznych ciagach zauważył zmiany i czy one mijały? Czy coś się działo? Błagam o pomoc. Szpital w którym byłem uznał ze się chciałem naćpać gazem miałem narkotyki przy sobie, jedyne co się dowiedziałem to ze teraz będzie z moim mózgiem coraz gorzej. Wiec muszę iść do normalnego szpitala, ale wątpię by coś było widać. Ewentualnie jakieś artukuly i prace naukowe inne niż nastolatki odurzaja się gazem. Jakoś połączenie braku czasu z toksycznym uszkodzeniem mózgu uniemożliwia mi odnalezienie materiałów.
http://m.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie ... 35139.html
Teraz to już raczej niezbyt przydatne :p
No ale jak tam główka; lepiej, gorzej?
Dzięki za artykuł.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.