Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Nie chciałbym już doświadczać tego gorzkiego smaku i innych nieprzyjemnych efektów, które występują jak da się blotter na dziąsło.
Wyjątkowo głupi wyczyn, naprawdę lepiej zastanawiać się nad dawkami :nuts:
Narobiłem się tych kartoników, zjadłem (oczywiście z przerwami) pojedynczo wszystkie dawki zaczynając od 1mg kończąc na 2mg. I najlepsza dawka jaka mi siadała to 1.6mg, od tej granicy wzwyż są już troche bardziej odczuwalne efekty i mocniej na ciele przynajmniej u mnie.
25c jadłem 2mg ale czułem się po tym jakbym był mocno najebany ale mogłem się chociaż poruszać, nikłe efekty wizualne tylko gonitwa myśli i problemy z budową sensownej wypowiedzi.
25d jadłem jeden raz, cieżko mi powiedzieć jakie stężenie, ale zgaduje że coś w granicach 1.5mg czułem się jak po mieszance C z B dlatego mój ranking w tych trzech seriach jakie próbowałem przedstawia się B>D>C
believe pisze:Wie ktoś czy wszystkie NBOMy są aktywne p.o. ?
Nie chciałbym już doświadczać tego gorzkiego smaku i innych nieprzyjemnych efektów, które występują jak da się blotter na dziąsło.
NBOMy w formie wolnej zasady można też waporyzować, lub zrobić z nich "maczankę". Wciągane przez nos również działają. W wymienionych przypadkach należy zmniejszyć dawkowanie w porównaniu do podania podjęzykowego. Szybsze wejście substancji -> więcej efektów niepożądanych i większe ryzyko, że może się stać coś złego.
cevow zero, oevow bardzo malo
do tego bol w okolicach serce i na watrobie przez 6 dni
nie warto
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony
Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.