Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 123 / 5 / 0
Tryptaminy po nbome - nie ma sensu, a co do sytuacji odwrotnej: jakie dawki sprawdzaliście jeśli chodzi o dorzucone nbomki? Myślę tu o dorzucaniu 25c po homecie
Uwaga! Użytkownik patchouli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Wie ktoś czy wszystkie NBOMy są aktywne p.o. ?

Nie chciałbym już doświadczać tego gorzkiego smaku i innych nieprzyjemnych efektów, które występują jak da się blotter na dziąsło.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 4895 / 851 / 0
Raczej wszystkie sa nieaktywne/slabo aktywne p.o .
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
ok, trzeba będzie się męczyć.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 123 / 5 / 0
Odpowiadając sobie samej na postawione wyżej pytanie (może ktoś kiedyś będzie szukał podobnej odpowiedzi): po homecie dowaliłam 2 mg nbomów i było przewykurwiście, ale niestety za mocno. Doszliśmy z chłopakiem do stanu gdzie już tylko płakać (blisko ponad 16h), a rolki, które mieliśmy ni chuja nam nie pomogły.
Wyjątkowo głupi wyczyn, naprawdę lepiej zastanawiać się nad dawkami :nuts:
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2015 przez patchouli, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik patchouli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Kiedyś zarzuciłem z kumplami 25C 1mg i na peaku dopaliliśmy mj, było magicznie, jednak niezbyt dużo zapamiętałem, a jak już zaczęło słabnąć to dorzuciliśmy po 1mg 25B. Była to decyzja spontaniczna, ale nawet teraz nie wiem czy dobra, czy nie :D Poprzedni stan nie powrócił, ale się zmienił. Miałem już praktycznie trzeźwe myśli nie licząc tego że co 2-3 minuty odpływałem. Każde odczucie mieszało się we mnie, łączyło - widziałem, słyszałem, czułem itd ale wszystko to stało się jednym - kiedy tak płynąłem będąc niczym i wszystkim coraz bardziej wysuwało się na prowadzenie jedno uczucie - ból. Kiedy już osiągał pewien poziom uświadamiałem sobie że mam cholernie zaciśniętą szczękę :/ Takie odloty trwały po kilka a nawet kilkadziesiąt sekund i tak przez kilka godzin. Czy był to jakiś objaw przedawkowania? Nigdy nie słyszałem żeby ktoś po zażyciu NBOMe miał szczękościsk.
  • 123 / 5 / 0
Mój luby miewa
  • 11 / / 0
Z nbomami miałem trochę do czynienia i zawsze największe wrażenie robiło na mnie 25B dlatego od dłuższego czasu pozostałem tylko przy tym. Żaden inny nie dawał mi takiej euforii. I to najlepsze jest to, że jak jadłem np blotta, którego sobie nasączyłem 1mg było ciężej niż jak nasączyłem kartonik 1.5mg :D troche abstrakcja, ale może przy większej dawce tej substancji puszczają niektóre hamulce. Najwięcej ile zjadłem to 2x1.8mg + dorzuciłem po jakichś 2 godzinach kolejny 1.8mg ale było średnio, bo byłem po kilku dniach wstecz na psychodelach.

Narobiłem się tych kartoników, zjadłem (oczywiście z przerwami) pojedynczo wszystkie dawki zaczynając od 1mg kończąc na 2mg. I najlepsza dawka jaka mi siadała to 1.6mg, od tej granicy wzwyż są już troche bardziej odczuwalne efekty i mocniej na ciele przynajmniej u mnie.

25c jadłem 2mg ale czułem się po tym jakbym był mocno najebany ale mogłem się chociaż poruszać, nikłe efekty wizualne tylko gonitwa myśli i problemy z budową sensownej wypowiedzi.

25d jadłem jeden raz, cieżko mi powiedzieć jakie stężenie, ale zgaduje że coś w granicach 1.5mg czułem się jak po mieszance C z B dlatego mój ranking w tych trzech seriach jakie próbowałem przedstawia się B>D>C
  • 1993 / 485 / 0
believe pisze:
Wie ktoś czy wszystkie NBOMy są aktywne p.o. ?

Nie chciałbym już doświadczać tego gorzkiego smaku i innych nieprzyjemnych efektów, które występują jak da się blotter na dziąsło.
Wchłaniają się dobrze przez skórę, możesz je rozpuścić w wazelinie i zrobić sobie olejek to masażu. Przez pewien czas jeden vendor nawet miał w sprzedaży NBOM'y w takiej formie. Tylko będziesz musiał poeksperymentować z dawkowaniem.

NBOMy w formie wolnej zasady można też waporyzować, lub zrobić z nich "maczankę". Wciągane przez nos również działają. W wymienionych przypadkach należy zmniejszyć dawkowanie w porównaniu do podania podjęzykowego. Szybsze wejście substancji -> więcej efektów niepożądanych i większe ryzyko, że może się stać coś złego.
  • 50 / 1 / 0
zjadlem kiedys nbome 25c 1mg i nastepnego dnia zrobilem to znowu
cevow zero, oevow bardzo malo
do tego bol w okolicach serce i na watrobie przez 6 dni
nie warto
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Diplo wystąpił w telewizji na... kwasie. Sylwester po LSD

Diplo to jeden z najpopularniejszych twórców muzyki elektronicznej. Zna go każdy fan EDM, bywalec Tomorrowlandu czy entuzjasta tripowych rave'ów. Oprócz swojej muzyki Diplo znany jest również z upodobania do środków psychodelicznych. Jeden z jego projektów (obok Major Lazer) nazwał nawet LSD - no, powiedzmy że w hołdzie dla ulubionej używki. Tak naprawdę skrót pochodzi od inicjałów członków grupy: Labrintha, Sii i Diplo. Ale czy na pewno nie ma tam drugiego dna?

Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.