http://krzych_kol.w.interia.pl/index-l.html
Koleś jest sprawdzony i polecam go
napiszcie jak to jest, w tygodniu wybrałbym się na zakupy :-)
zagubiony w czasie i przestrzeni
nic nie wiem
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Sprawdzałaś już (na zwykłych żarówkach) czy działa? Daj znać :-)
A to moje roślinki pod lampą :-D
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ] [ external image ] [ external image ] [ external image ]
Więcej fotek pod lmpą już nie mam - lenistwo :rolleyes: - kiedy pod lampą zrobiło się ciasno wyrzuciłem roślinki do inspektu :-D
Tutaj, niedawno rozpoczęty przeze mnie, temat: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 66#p132066
Następnym razem (na wiosne) postaram się bardziej przygotować i zrobię porządną fotorelację
...i na koniec, jeszcze raz chciałbym Ci johnson pogratulować i życzyć udanych plonów, mam też nadzieję, że pokusisz się o fotorelację ;-)
Pozdrawiam, Ariel
A ja jeszcze raz chcialbym ci podziękowac za zrobienie tego poradnika.
Pozdrawiam johnson
Pozdrawiam, Ariel
1. Czy ta lampa będzie dobra na 2 roślinki do boxa o wymiarach 60x30x70 cm (nie mam jeszcze pudełka, ale coś takiego z pięcioma 24Watowymi świetlówkami chciałbym zrobić)?
2. Do tego boxa i tej lampy chciałbym dać 2x wentylatorki 12v 120x120mm, wystarczą takie żeby w boxie nie było za gorąco?
3. Do budowy tej lampy wystarczą tylko świetlówki, oprawki kable, blacha i jakieś pierdółki (chodzi mi o to że nie trzeba chyba stateczników tak jak w podstawowym projekcie)?
4. Jak połączę oprawki kostką tak jak w podstawowym projekcie (chyba z jednej strony 2 kable od świetlówek i kabel ten co go do prądu podłączam, a z drugiej 3 kable od świetlówek), to jak spali się jedna świetlówka to nie spali się reszta?
Myślę że powinniście zrozumieć o co mi chodzi i proszę o odpowiedź, ponieważ niedługo zamierzam się wziąć za budowę pierwszego growboxa.
Pozdro
MrGnat
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Zmiany w mózgu u użytkowników marihuany mogą wynikać z innych czynników, twierdzą naukowcy
W miarę jak marihuana zyskuje popularność zarówno w celach medycznych, jak i rekreacyjnych, rośnie potrzeba zrozumienia jej długofalowego wpływu na zdrowie, szczególnie na strukturę i funkcje mózgu. Najnowsze badanie opublikowane w czasopiśmie BMJ Mental Health rzuca światło na tę kwestię, sugerując, że zmiany w mózgu związane z marihuaną mogą nie mieć charakteru przyczynowego. To odkrycie otwiera nowe wątpliwości dotyczące wpływu marihuany na zdrowie, które mogą być kluczowe dla dalszego kształtowania polityki zdrowotnej.
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.
Botswana: Nowa strategia gospodarcza – marihuana zamiast diamentów
Botswana, jedno z najstabilniejszych państw Afryki, stawia czoła wyzwaniom związanym z uzależnieniem swojej gospodarki od wydobycia diamentów. Dwoma nowymi filarami tamtejszej gospodarki mają zostać energia słoneczna oraz konopie indyjskie.