http://krzych_kol.w.interia.pl/index-l.html
Koleś jest sprawdzony i polecam go
napiszcie jak to jest, w tygodniu wybrałbym się na zakupy :-)
zagubiony w czasie i przestrzeni
nic nie wiem
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Sprawdzałaś już (na zwykłych żarówkach) czy działa? Daj znać :-)
A to moje roślinki pod lampą :-D
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ] [ external image ] [ external image ] [ external image ]
Więcej fotek pod lmpą już nie mam - lenistwo :rolleyes: - kiedy pod lampą zrobiło się ciasno wyrzuciłem roślinki do inspektu :-D
Tutaj, niedawno rozpoczęty przeze mnie, temat: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 66#p132066
Następnym razem (na wiosne) postaram się bardziej przygotować i zrobię porządną fotorelację
...i na koniec, jeszcze raz chciałbym Ci johnson pogratulować i życzyć udanych plonów, mam też nadzieję, że pokusisz się o fotorelację ;-)
Pozdrawiam, Ariel
A ja jeszcze raz chcialbym ci podziękowac za zrobienie tego poradnika.
Pozdrawiam johnson
Pozdrawiam, Ariel
1. Czy ta lampa będzie dobra na 2 roślinki do boxa o wymiarach 60x30x70 cm (nie mam jeszcze pudełka, ale coś takiego z pięcioma 24Watowymi świetlówkami chciałbym zrobić)?
2. Do tego boxa i tej lampy chciałbym dać 2x wentylatorki 12v 120x120mm, wystarczą takie żeby w boxie nie było za gorąco?
3. Do budowy tej lampy wystarczą tylko świetlówki, oprawki kable, blacha i jakieś pierdółki (chodzi mi o to że nie trzeba chyba stateczników tak jak w podstawowym projekcie)?
4. Jak połączę oprawki kostką tak jak w podstawowym projekcie (chyba z jednej strony 2 kable od świetlówek i kabel ten co go do prądu podłączam, a z drugiej 3 kable od świetlówek), to jak spali się jedna świetlówka to nie spali się reszta?
Myślę że powinniście zrozumieć o co mi chodzi i proszę o odpowiedź, ponieważ niedługo zamierzam się wziąć za budowę pierwszego growboxa.
Pozdro
MrGnat
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.