Bardzo miło rozmawiało mnie się też po 1,4mg 25C-NBOMe, ale dość często pojawiały kwaśny miny i śmianie się do przedmiotów typu telefon czy drzewo i musiałem się pożegnać, gdyż to dziwnie wyglądało.
THC- nigdy. Zawsze po paleniu byłem nieśmiały i mało rozmowny do płci przeciwnej. Dlatego nie lubię jarać jak są dziewczyny w towarzystwie.
6-ABP- nie muszę komentować ;). Ale nadmierna empatia i miłość spowodowała zdziwienie u cipek.
Czekam na Wasze idee.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
A na odwage - nic jak alpra. Ale nie polecam.
Małe dawki alkohol także pomagają w takich sytuacjach. Do tego jest on społecznie akceptowany nie tak jak dragi.
Lekkie benzo może w sumie być dobrym pomysłem o ile ktoś nie uzależni spotkać z panienką od wdupiania tego.
zioloziolo pisze: A na odwage - nic jak alpra. Ale nie polecam.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów
W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.
Zielona patologia na Facebooku. Ministerstwo Zdrowia zabiera głos
Na Facebooku można znaleźć reklamy tzw. zielonych klinik, które obiecują swoim "pacjentom" szybki dostęp do medycznej marihuany. "W dużej mierze uzyskiwanie recept na tego rodzaju preparaty odbywa się albo w ogóle bez wywiadu medycznego" - ostrzega resort zdrowia.
Holandia zaostrza kary za narkotyki: Wyższe wyroki dla przemytników
Holandia, jeden z najbardziej liberalnych krajów Europy w kwestii narkotyków, podjęła zdecydowane kroki przeciwko przestępczości narkotykowej. Wprowadzenie nowych, wyższych kar więzienia dla przemytników, handlarzy oraz osób posiadających duże ilości twardych narkotyków ma sprawić, że kraj ten stanie się mniej atrakcyjny dla międzynarodowych grup przestępczych. Zmiany te mają również na celu zapewnienie większego bezpieczeństwa obywatelom Holandii.