Rolleyes pisze: Podawane jest jak inne nie działają
A nastepnie morfina
Na sam dolargan krzywo patrzą i boją się go podawać bo muszą pacjenta pilnowac,
zawsze pytanie pada pytanie czy to juz dostawałem, czy pomagało, i żebym po tym nie wstawał
Przynajmniej u mnie lekarz najpierw jakieś słabsze, papaveryna, pyralgina( hujstwo, uczulenie, zmiany skórne, swędzenie), tramal, petydyna, morf
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods
. Primum non nocere
Dla mnie to jest nic ciekawego, no bo jak wytłumaczyć fakt, że prawie dostaję depresji oddechowej a nie mam fazy typowej dal opio?
Próbowałem 5 ampułek, dwie solo, reszta w miksach speedballowych, które STANOWCZO ODRADZAM!
Dużo narobiłem głupich akcji w życiu, ale to co odjebałem po huknięciu petydyna + alfa-PVP + amfetamina to przechodzi ludzkie pojęcie i wstyd mi tutaj o tym pisać, zwłaszcza że zawiodłem pewną osobę, dla której i tak te słowa nic nie znaczą teraz.
Reasumując, nie warte dłużej przygody, nie odjeżdża się jak po morfinie czy fentanylach.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani
Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.