ODPOWIEDZ
  • 2645 / 41 / 0
Ktoś jedzie?
Będę na pewno.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 63 / 25 / 0
Ja też będę, specjalnie sobie nawet zamówiłem deksa z Niemiec na tę okazję. :D
  • 2645 / 41 / 0
To może jakiś mały H meeting?
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 2981 / 1638 / 35
Narcotic trust
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 63 / 25 / 0
27 lipca 2025ShadySharky pisze:
To może jakiś mały H meeting?
Chętnie, ja będę całe 3 dni, w nocy między środą a czwartkiem przybywam i będę do niedzieli rano, to możemy się spiknąć.
  • 1339 / 339 / 13
ja też będę ale kontakt może być nieco utrudniony
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2881 / 301 / 0
Siema mordy :)
Będę od jutra (czwartek wieczór)

mam trochę grzybów, piks z 2cb i plastrów LSD i mam tego tyle że wszystkiego nie dam rady sam opierdolić, więc ten, walcie na pw, może wiadomości przeczytam i może się z kimś ustawie, ale tylko może
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 5801 / 1193 / 43
Tej, jak byś miał giebla to bym wpadł !
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2881 / 301 / 0
no niestety :(
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2645 / 41 / 0
Oto moj numer, dzwońcie kto chętny.
506 626 726
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.