ODPOWIEDZ
  • 2647 / 41 / 0
Ktoś jedzie?
Będę na pewno.
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 26 / 0
Ja też będę, specjalnie sobie nawet zamówiłem deksa z Niemiec na tę okazję. :D
  • 2647 / 41 / 0
To może jakiś mały H meeting?
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2991 / 1646 / 35
Narcotic trust
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 26 / 0
27 lipca 2025ShadySharky pisze:
To może jakiś mały H meeting?
Chętnie, ja będę całe 3 dni, w nocy między środą a czwartkiem przybywam i będę do niedzieli rano, to możemy się spiknąć.
  • 1388 / 355 / 13
ja też będę ale kontakt może być nieco utrudniony
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2881 / 302 / 0
Siema mordy :)
Będę od jutra (czwartek wieczór)

mam trochę grzybów, piks z 2cb i plastrów LSD i mam tego tyle że wszystkiego nie dam rady sam opierdolić, więc ten, walcie na pw, może wiadomości przeczytam i może się z kimś ustawie, ale tylko może
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 5832 / 1208 / 43
Tej, jak byś miał giebla to bym wpadł !
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2881 / 302 / 0
no niestety :(
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2647 / 41 / 0
Oto moj numer, dzwońcie kto chętny.
506 626 726
ODPOWIEDZ
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.