Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 823 / 11 / 1
To zależy od osoby tak jak pisze dsn. U mnie przez 1 tydzień praktycznie nic nie podskoczyła tolerancja. To mniej więcej tak wygląda paląc lufkę czasem dwie dziennie z nielicznymi przerwami.
1 tydz- zerowa tolerka, 2 buchy mnie upierdalają.
2 tydz. palę 2 razy więcej,
3 tydz, to samo,
4 tydz ciężko mi w ogóle się przepalić mogę pochłaniać wielkie ilości.
Tu zalecam przerwę dla osłabienia tolerki.
Ja bym zrobił 1:20 maczankę. (Czy tam 1,5:30 jak tam masz)
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1169 / 52 / 0
W zestawieniu z fubanicą, pinaca jest o wiele bardziej psychodeliczna oraz potrzeba o wiele mniej żeby mieć 'mocno'. Raz się przepalilem, ściana mówiła mi że mam kogoś zabić (sic!), potworny szum w uszach, cevy.
Możliwe że po prostu mam jakiś chujowy sort fubanici.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1993 / 490 / 0
AB-PINACA to harcore dla osób bez tolerancji. Paliliśmy mieszankę 1:30 na 3 osoby. Ja wymiękłem po jednym małym buchu, koleżanka tak samo. Jedynie kolega co pali sporo MJ ściągnął dwa. Tym sposobem nie daliśmy rady spalić jednego nabicia lufki na raz i podchodziliśmy do kolejnego dopalania dopiero po sporym czasie.

Kolega relacjonował, że znalazł się w komputerowym świcie. Gdzie wszystko było nierealne.
Ja za pierwszym razem czułem bardzo silny relaks. Gdy jednak ściągnąłem drugiego dużego bucha.
To działanie narkotyku było naprawdę silne. Pojawił się efekt sceny teatralnej. Byłem obserwatorem, a obrazy przepływały przed moim oczami. Miałem problem z komunikacją. Niektóre rzeczy wywoływały nieracjonalny lęk. Przychodziły mi do głowy dziwne pomysły, które gdy próbowałem zrealizować się nie udawały.

Gra w zgadnij kim jestem w takim stanie była przzabwana. Chociaż występowały problemy z pamięcią i zdarzało się, że zadawaliśmy sobie po kilka razy te same pytania.

Innym razem zrobiłem miks z dużą ilością alkoholu + 1 buch wyżej wspomnianej mieszanki. AB-PINACA zdecydowanie wyszła na pierwszy plan w tym połączeniu. Stan psychiczny był bardzo mocny. Moje ciało jednak źle zarefowało - czułem delikatne mdłości, wszechobecne zimno i dostałem mocnych drgawek.
Czułem się przez to jak człowiek z parkinsonem lub padaczką. Chociaż wiedziałem, że efekt ten minie wraz z działaniem substancji było to dosyć przerażające.

Kolega raportował, że AB-PINACA wywołuje u niego tachykardię.

Działanie narkotyku raczej w stronę silnej dysocjacji z nutką psychodelii niż relaksu. Jeśli ktoś szuka substytutu marihuany to na pewno nie tędy droga. Co nie zmienia faktu, że dla niektórych osób substancja na pewno będzie bardzo ciekawa. Taki kannabinoidowy Acodin. %-D
  • 106 / 8 / 0
Krzychu1204 pisze:
Naszual pisze:
Cóż, obecnie palę sobie worek tego. I stwierdzam, że to najmniej przyjemne jaranie, jakie miałem okazję palić przez ostatnie parę miesięcy, a trochę tego było (łącznie 10). Efektem jest niezłe euforyczne wejście, po którym następuje jedno z dwóch: ciężka zamuła bądź przepalenie. Można go dokonać nawet zwyczajnie dopalając. Efekty specjalne rodzaju napierdalającego serca, drętwienia i dziwnych skurczów oraz szalejącego błędnika to nie jest coś, czego oczekuję od dobrego kannabinoidu.
Jakie proporcje maczany miałeś? Zaskoczyłeś mnie tymi "efektami specjalnymi" bo przeglądając cały temat o AB-PINACA jesteś chyba pierwszą osobą która sie na to żali. Może jakieś lipnie źródło lub łączone z czyms?
Źródło jest kompletnie sprawdzone i zaufane, a efekty występują u każdego, kto się z tym styknie. Ludzie zwykli na to mówić "padaczka", bo coś takiego powoduje przy przepaleniu. Proporcje to jakieś 1:15-1:20.
"Dawaj bucha, bo jeszcze padaczki nie dostałem."
21st century hippie.
  • 1169 / 52 / 0
@UP Jak spalisz naprawdę mało to robi się przyjemnie. Dodam że mniej mg zrobione na jednego strzała w płuco zrobi o wiele mocniej niż więcej mg rozłożone na kilka buchów. Taka uwaga dla początkujących.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1993 / 490 / 0
Zadaję sobie sprawę z tego co mówisz ale mimo wszystko wolę inny rodzaj kannabinoidów. W moim guście bardziej są ur-144, jwh-210, 2ne1.
  • 106 / 8 / 0
Marlboro_Red pisze:
@UP Jak spalisz naprawdę mało to robi się przyjemnie.
Owszem, jest okej. Ale chęć do dopalenia jak skurwysyn. Jeśli chcę czegoś o podobnym, "przyjemnym" (a intensywniejszym i pozbawionym efektów ubocznych) działaniu to wolę thj-018 albo nawet ur'ke. Palenie pinaci widaje mi się strzałem w stopę.
21st century hippie.
  • 1169 / 52 / 0
A więc panowie i panie, można powiedzieć że jestem w ciągu na picace od tygodnia(max przerwa = 7h), i trochę mi się zaczyna odklejać.
Gdy jest głośno wokół mnie jest ok, natomiast gdy jest cicho, faza zaczyna 'wracać'.
Aktualnie nie paliłem od 25h i od 15 min czuje się jakbym spalił jedną lufę.
Gdy przejdzie to napisze.
  • 50 / 2 / 0
Proporcje jak dla mnie 1.5:32 okazały sie dla mnie po tygodniu za słabe. Straszne cisnienie na dopalanie. Kanna od popularnego vendora z zablokowaną rejestracją. Przyjemne, relaksacyjne i euforyczne, muzyka miód malina. Na serducho nie siada wogóle, ale mi po tygodniu tolerka tak skoczyla ze szok, a ciezko detoxik zrobic. Hehehehe.
"...na ulicy słowo droższe od pieniędzy..."
  • 1169 / 52 / 0
To prawda. Po tygodniu ciągu pinaca staje się płytka. Od jutro robię tygodniowego fresha, pewnie i tak się nie uda wytrzymać do końca.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.