Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 130 / / 0
pięknie było :D jeden buch i byłam daleko, trochę przerażona, jak to za pierwszym razem, ale AB-PINACA zrobiło na mnie wrażenie :)
a to maczanka 1:45, więc nie za mocna. Dłuugie działanie tylko na plus, polecam ;d
We may be stupid, but we're not clever
  • 4 / / 0
witam, chciałbym zrobić maczankę właśnie z w/w kanna.. zastanawiam się nad proporcją 1:25 bądź 1:30
tolerancji nie mam, chociaż po kilku dniach podejrzewam że mocno wzrośnie ;-)

Chcę to zrobić w jakimś słoiku i mam parę pytań do was:
- ile ml acetonu nalać do słoika aby rozpuścić 1g AB-PINACA a potem dokładnie pokryć tym cały podkład
- jakiego podkładu użyć, żeby jako tako to wchodziło i nie tyrało tak płuc
- czy spadek mocy będzie bardzo zauważalny jeśli zrobię jednak to 1:30 zamiast 1:25?

z góry dzięki za wszelaką pomoc :-D
  • 823 / 11 / 1
Rób 1:30. Ja aktualnie posiadam 1:20 i nabijam dupkę lufy a jak całą spale to chuj :*) Buh by Cię srogo porobił bez tolerancji. Weź 50-80ml acetonu. Spokojnie starczy, tylko dobrze wymieszaj. Jak będziesz nasączał podkład to staraj się to równomiernie robić i dobrze wymieszaj. Jako podkladu możesz użyć liści maliny, damiany, mięty w stosunku 15g,10g,5g wyjdzie całkiem dobry podkład (sprawdzone) sam na takim robię. Jest puszysty, ma słodkawy smak i nie siada na płuca.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 3955 / 146 / 0
po co pytacie przy kazym kanna o podklad i rozpuszczalnik? bo proporcje wiadomo, natomiast metody maczania zawsze ta sama. macie temat "jak zrobić maczane" i czytajta go najpierw bo ciagle te same pytania i odpowiedzi.

bez spiny ofkors, ale po chuj to walkowac ciagle. :*)
  • 6 / / 0
Substancja 100% legalna? Nawet, gdy mnie z nią złapią i powiem, że służy do odplamiania ciuchów nic mi nie grozi?
Scalam. dsn
Maczana 1:30 starczy na miesiąc? Po ilu g, takiej maczany waszym szczurom siada tolerancja tak, ze efekty są 2x mniejsze?
Uwaga! Użytkownik Krzychu1204 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 106 / 8 / 0
Cóż, obecnie palę sobie worek tego. I stwierdzam, że to najmniej przyjemne jaranie, jakie miałem okazję palić przez ostatnie parę miesięcy, a trochę tego było (łącznie 10). Efektem jest niezłe euforyczne wejście, po którym następuje jedno z dwóch: ciężka zamuła bądź przepalenie. Można go dokonać nawet zwyczajnie dopalając. Efekty specjalne rodzaju napierdalającego serca, drętwienia i dziwnych skurczów oraz szalejącego błędnika to nie jest coś, czego oczekuję od dobrego kannabinoidu.
21st century hippie.
  • 6 / / 0
Naszual pisze:
Cóż, obecnie palę sobie worek tego. I stwierdzam, że to najmniej przyjemne jaranie, jakie miałem okazję palić przez ostatnie parę miesięcy, a trochę tego było (łącznie 10). Efektem jest niezłe euforyczne wejście, po którym następuje jedno z dwóch: ciężka zamuła bądź przepalenie. Można go dokonać nawet zwyczajnie dopalając. Efekty specjalne rodzaju napierdalającego serca, drętwienia i dziwnych skurczów oraz szalejącego błędnika to nie jest coś, czego oczekuję od dobrego kannabinoidu.
Jakie proporcje maczany miałeś? Zaskoczyłeś mnie tymi "efektami specjalnymi" bo przeglądając cały temat o AB-PINACA jesteś chyba pierwszą osobą która sie na to żali. Może jakieś lipnie źródło lub łączone z czyms?
Uwaga! Użytkownik Krzychu1204 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 823 / 11 / 1
Eee tam. Ja palę AB-PINACE na maczance 1:20 i mogę spalić 3 dupki lufki i nic mi się nie dzieje. Akurat na serce to ona nie wjeżdża, jest spoko. Działa "znieczulająco" bo to kiedyś miał być lek przeciwbólowy. Faza jest głęboka i rozluźniająca a ponadto długo trwa nawet do 3 godzin po odpowiednich ilościach. Przepalić się jest ciężko, tolerancja wolno rośnie, nie wyniszcza tak jak niektóre kanna (amka na przykład). Działa jak Indica prawie. Moim zdaniem to bardzo dobre kanna, jedno z najlepszych i to tanie. Kanna z wyższej półki i sprawdzone.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 6 / / 0
@up
Po ilu g z takiej maczanki wyrabia sie powoli tolerka? Myślisz, że 1.5:30 starczy na miecha? Czy lepiej 1:30. Bo do tej pory nie uzyskałem od nikogo odpowiedzi.
  • 1392 / 10 / 0
Nie uzyskałeś odpowiedzi, gdyż jest to kwestia indywidualna.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).